| Buna ziua, Am si eu o problema si as vrea sa stiu daca se poate gasi o solutionare sau nu. Am vazut pe internet un anunt cu stocuri de haine outlet la 5 eu/buc, min 100 buc. Am luat legatura prin mail cu vanzatorul, in anunt specificandu-se ca hainele sunt noi, cu eticheta, colectii 2011-2013 a unor mari branduri de renume si ca stocul de 100 buc contine diferite obiecte vestimentare, intr-un anumit nr fiecare.Am facut schimb de mai multe mail-uri pt a lamuri anumite aspecte, a raspuns prompt de fiecare data, marfa urmand a fi trimisa prin curierat rapid, cu plata ramburs. Am primit marfa si am avut un soc...haine iesite din uz, nicidecum colectii 2011-2013 la o mare parte din ele, sandale desperecheate, numarul de bucati pe articol nu corespunde cu oferta, etc. Conform dreptului consumatorului client prin intermediul internetului, i-am trimis mail sa-i spun ca nu sunt multumita si vreau retur. Mi-a raspuns dupa 3 zile, timp in care am trimis mai multe mail-uri, spunandu-mi ca e persoana fizica,eu la fel si asta e...am comandat 100 buc, atatea am primit, ca nu m-a pacalit. i-am zis ca vreau retur si a zis ca nu am dreptul la asa ceva. imi spune ca e pers. fizica, dar nr. de telefoane sunt ale unei firme, ea fiind persoana de contact trecuta la firma. are mai multe anunturi pe internet, din care rezulta ca reprezinta o firma si ca actioneaza in numele ei. intrebarea mea este daca am vreun castig de cauza cu o eventuala reclamatie la ANPC? Va rog sa imi raspundeti. sunt disperata, pt ca e vorba de o suma insemnata de bani. o zi buna va doresc si astept un raspuns. Multumesc anticipat. |
|