Forum avocaţi > Comercial

Comanda pe net- pot face retur?

16-07-2014

Buna ziua, Am si eu o problema si as vrea sa stiu daca se poate gasi o solutionare sau nu. Am vazut pe internet un anunt cu stocuri de haine outlet la 5 eu/buc, min 100 buc. Am luat legatura prin mail cu vanzatorul, in anunt specificandu-se ca hainele sunt noi, cu eticheta, colectii 2011-2013 a unor mari branduri de renume si ca stocul de 100 buc contine diferite obiecte vestimentare, intr-un anumit nr fiecare.Am facut schimb de mai multe mail-uri pt a lamuri anumite aspecte, a raspuns prompt de fiecare data, marfa urmand a fi trimisa prin curierat rapid, cu plata ramburs. Am primit marfa si am avut un soc...haine iesite din uz, nicidecum colectii 2011-2013 la o mare parte din ele, sandale desperecheate, numarul de bucati pe articol nu corespunde cu oferta, etc. Conform dreptului consumatorului client prin intermediul internetului, i-am trimis mail sa-i spun ca nu sunt multumita si vreau retur. Mi-a raspuns dupa 3 zile, timp in care am trimis mai multe mail-uri, spunandu-mi ca e persoana fizica,eu la fel si asta e...am comandat 100 buc, atatea am primit, ca nu m-a pacalit. i-am zis ca vreau retur si a zis ca nu am dreptul la asa ceva. imi spune ca e pers. fizica, dar nr. de telefoane sunt ale unei firme, ea fiind persoana de contact trecuta la firma. are mai multe anunturi pe internet, din care rezulta ca reprezinta o firma si ca actioneaza in numele ei. intrebarea mea este daca am vreun castig de cauza cu o eventuala reclamatie la ANPC? Va rog sa imi raspundeti. sunt disperata, pt ca e vorba de o suma insemnata de bani. o zi buna va doresc si astept un raspuns. Multumesc anticipat.
Răspunde
 22-07-2014
Bucuresti

da aveti dreptul de a refuza marfa.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.