|
08-02-2013 |
 | Vintan andra Vizitator |
| Am primit un plic in care scria ca am de platit 5300 ron in luna febr 2013.Asta ar putea fi o datorie care nu a fost platita de sotul meu pe numele meu in 2006 la o Banca.Eu am divortat de sotul meu si acum ma trezesc ca am dupa atatia ani o datorie.In plic era doar nume meu suma si contul bancar de la Banca Transilvania.Nu era o data pana la care trebuie sa platesc.De ce nu am stiut atata timp nimic.Nu m-au dat in judecata de atatia ani eu a carte de munca la acelasi loc de munca doar ca din 2007-2009 am fost in concediu pentru ingrijirea copilului.Cand am revenit la servici ne-au taiat 25% din salar.Sa fi fost asta un motiv pentru care n-au facut demersurile?Dar ce se poate intampla acum .Nu am luat legatura cu ei mi si frica.Astept raspuns sa-mi pot reveni psihic | |
|
|
|
14-12-2013 |
 | Roman relu Bucuresti
|
| este o creanta prescrisa. sa nu semnati nici un act cu firma de recuperare. |
| |
|
|
|
06-06-2014 |
 | Paula Vizitator |
| Am facut un credit nevoie personale la Piraeus in anul 2007 si am platit pana in octombrie 2010,apoi nu am mai putut sa il platesc.Acum cei de la Kruk au venit acasa la mama sa ma caute,iar acum cu tot cu restante am de platit cam cat am luat,ca si cum cei 3 ani de rate s-au dus pe apa sambetei.Sunt curioasa,datoria s-a prescris daca ultima plata am facut-o in octombrie 2010 si pana acum nu m-au actionat in instanta?Ce ar trebui sa fac in cazul acesta?Va multumesc | |
|
|
|
06-06-2014 |
 | Roman relu Bucuresti
|
| ati primit raspuns mai sus. verificati datele de scadenta |
| |
|
|
|
28-10-2014 |
| Conform art.708(1) pct.1 noul cod proc civ.prin plata datoriei in perioada 2007- octombrie 2010 ati intrerupt cursul prescriptiei , dupa aceasta perioada 2007-octombrie 2010, incepe sa curga un nou termen de prescriptie de 3 ani, respectiv octombrie 2010-octombrie 2013, conform art.708( 2) noul cod proc.civ., daca nu ati mai facut o alta plata sau recunoastere a datoriei in perioada octombrie2010-octombrie 2103.Ca atare,dreptul de a cere exexcutarea silita s-a prescris in octombrie 2013. | Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217 www.avocat-danpopescu.ro | |
|
|
|
20-09-2016 |
 | Radu Mladin Vizitator |
| Am avut un credit pt nevoi personale la BCR si nu am mai plătit din 2009 .Azi am fost căutat la locul de muncă de un agent Kruk si a spus că sint in evidenta lor cu acea creanță si ca voi primi de la un executor judecătoresc înștiințarea de recuperare a creditului . I-am spus că nu am primit nici o hotărîre judecătorească si mi-a replicat că nu este necesară . Nu am semnat nimic cu reprezentantul Kruk ! Care sint pașii de urmat ? | |
|
|
|
28-09-2016 |
| Radu Mladin a scris pe 20-09-2016: Am avut un credit pt nevoi personale la BCR si nu am mai plătit din 2009 .Azi am fost căutat la locul de muncă de un agent Kruk si a spus că sint in evidenta lor cu acea creanță si ca voi primi de la un executor judecătoresc înștiințarea de recuperare a creditului . I-am spus că nu am primit nici o hotărîre judecătorească si mi-a replicat că nu este necesară . Nu am semnat nimic cu reprezentantul Kruk ! Care sint pașii de urmat ? Cel mai bine este să așteptați să vedeți dacă într-adevăr se va demara o procedură de executare silită. Nu semnați nici o înțelegere de plată sau de eșalonare de plată. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
10-10-2016 |
| Așa a fost si la mine, la fel mi-a spus că nu-i nevoie de hotărîre de instanța . I-am replicat că nu se poate să fiu executat fără hotărîre , am postat iar dl avocat mi-a spus să nu semnez nimic cu omu' ! | |
|
|
|
13-10-2016 |
 | Patricia Vizitator |
| Bună ziua. Am poprire pe cont din cauza unui credit. Întrebarea mea este, dacă îmi înființez o firmă, banii pe care i voi încasa pe firmă vor fi blocați sau nu? Mulțumesc. | |
|
|
|
09-12-2016 |
| Dle Avocat , azi m-am uitat pe portalul de la Jud. Aleșd si m-am regăsit în proces cu BEJ Chizec Maria în calitate de petent , eu , Mladin Radu în calitate de debitor , procesul avind că obiect încuviințarea de executare silită pe fond . Nu se specifică data procesului , iar eu cu BEJ respectiv nu am nicio tangență , afară de faptul că se pare că acționează în favoarea Kruk , în calitate de avocat , bănuiesc . Ce pasi mă sfătuiți să urmez ? Eu as dori sa invoc prescripția , dacă se poate . Mulțumesc ! | |
|
|
|
09-12-2016 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| Radu Mladin a scris pe 09-12-2016: Dle Avocat , azi m-am uitat pe portalul de la Jud. Aleșd si m-am regăsit în proces cu BEJ Chizec Maria în calitate de petent , eu , Mladin Radu în calitate de debitor , procesul avind că obiect încuviințarea de executare silită pe fond . Nu se specifică data procesului , iar eu cu BEJ respectiv nu am nicio tangență , afară de faptul că se pare că acționează în favoarea Kruk , în calitate de avocat , bănuiesc . Ce pasi mă sfătuiți să urmez ? Eu as dori sa invoc prescripția , dacă se poate . Mulțumesc ! Buna ziua, Din momentul in care veti primi primul act de executare (in cazul in care executarea va fi incuviintata) aveti termen 15 zile pentru a face contestatie la executare. In cadrul acesteia puteti invocat atat prescriptia, cat si orice alte aparari | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
09-12-2016 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| Patricia a scris pe 13-10-2016: Bună ziua. Am poprire pe cont din cauza unui credit. Întrebarea mea este, dacă îmi înființez o firmă, banii pe care i voi încasa pe firmă vor fi blocați sau nu? Mulțumesc. Buna ziua, Banii firmei nu vor fi blocati, veti putea fi executat pe dividentele pe care, eventual, le veti incasa de la firma | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
17-12-2016 |
| Patricia a scris pe 13-10-2016: Bună ziua. Am poprire pe cont din cauza unui credit. Întrebarea mea este, dacă îmi înființez o firmă, banii pe care i voi încasa pe firmă vor fi blocați sau nu? Mulțumesc. Salariul pe care îl încasați poate fi reținut (doar în cazul în care sunteți angajat la firmă). La fel și pentru dividentele încasate de la firmă. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
03-01-2017 |
 | Anca Manzat Vizitator |
| Bună ziua,am părăsit domiciliul în urma cu 1 an jumate,de când am intentat divorț,si mi-a rămas neplătit abonamentul de rcs-rds,eu nu am mai fost pe acolo și nu știu ce scrisori am primit de la ei ,pt ca soțul a schimbat ială si cheia de la posta după care sa reîntors în străinătate,iar abonentul este pe numele meu.ce se poate întâmpla dacă voi fi dată în tribunal? Mulțumesc. | |
|
|
|
05-01-2017 |
| Buna ziua! Intrucat nu mai locuiti in acel apartament, aveti posibilitatea sa faceti cerere de incetare a contractelor de prestari servicii. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-01-2017 |
| Anca Manzat a scris pe 03-01-2017: Bună ziua,am părăsit domiciliul în urma cu 1 an jumate,de când am intentat divorț,si mi-a rămas neplătit abonamentul de rcs-rds,eu nu am mai fost pe acolo și nu știu ce scrisori am primit de la ei ,pt ca soțul a schimbat ială si cheia de la posta după care sa reîntors în străinătate,iar abonentul este pe numele meu.ce se poate întâmpla dacă voi fi dată în tribunal? Mulțumesc. Ar trebui să vă adresați RCS-RDS și să le solicitați situația contului. De asemenea, puteți solicita schimbarea adresei pentru orice fel de comunicări.Dacă s-a încheiat perioada contractuală vă sfătuiesc să solicitați încetarea contractului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
21-02-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Anca Manzat a scris pe 03-01-2017: Bună ziua,am părăsit domiciliul în urma cu 1 an jumate,de când am intentat divorț,si mi-a rămas neplătit abonamentul de rcs-rds,eu nu am mai fost pe acolo și nu știu ce scrisori am primit de la ei ,pt ca soțul a schimbat ială si cheia de la posta după care sa reîntors în străinătate,iar abonentul este pe numele meu.ce se poate întâmpla dacă voi fi dată în tribunal? Mulțumesc. Puteti fi data in judecata de catre cei de la RDS-RCS pentru recuperarea creantei, insa indicat ar fi sa mergeti la sediul dansilor si sa reziliati contractul, achitand de bunavoie suma restanta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |