Forum avocaţi > Comercial

Concurenta Neloiala

30-09-2014
Vizitator
Buna ziua , am si eu o intrebare legat de concurenta neloiala. Detin un copy center , activitatea noastra de zi cu zi consta in copiere, imprimare, vanzare cu amanuntul, papetarie.. etc.
Problema mea este ca in vecinatatea mea cu aproximativ 5 metri de sediul nostru un domn care detine un bar si-a adaugat si el pe langa vandutul de tutun si inmultirea alcoolului cu apa , doua xeroxuri si si-a achizitionat si cateva produse de papetarie.. bun , problema este alta.. care ma deranjeaza, el fiind mai nesimtit , trage de oameni strigand la ei ca la noi nu sunt functionale si sa intre la el ( precizez ca chestia asta o face zi de zi , stand in fata bombei lui de carciuma ) Bun , toate bune si mai putin frumoase , pana acum cand acelasi individ inchireaza in partea cealalta de mine un spatiu unde isi deschide aceeasi chestie- papetarie, xerox etc..
Problema este ca sunt flancat din amandoua partile spre nefericirea mea :(
Va rog dati-mi un sfat ce pot sa fac sa scap de parazitul acesta
Multumesc anticipat .
Răspunde
 01-10-2014
Bucuresti

probe, dovezi, proces.. si [poate 30% sanse .

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.