Forum avocaţi > Comercial

Contract de inchiriere pentru spatiu alimentatie publica

02-12-2014
Vizitator
Buna seara!
Am un S.R.L.si din anul 2005 functionez cu un bar in baza unui contract de inchiriere in spatiul Consumcoop,intr-o localitate din jud. Sibiu.In contract este specificat destul de clar ca nu am voie sa subinchiriez spatiul.De 1 an am facut un contract de mandat cu Loteria Romana pentru a presta pentru ei serviciile specifice Loteriei.Acordul pentru acest contract l-au obtinut cei de la Loterie(abia acum am aflat ca a fost un acord verbal intre presedinta Consumcoop si reprezentantul Loteriei Romane).
Totul a fost bine si fara probleme pana acum 1 luna cand cei de la Loterie mi-au mai adus pe langa aparatul de bilete 6/49 etc. si 5 aparate VLT (aparate gen ''pacanele'' in care oamenii pun singuri banii si joaca anumite jocuri.
De aici au inceput problemele!
Presedinta Consumcoop ma acuza ca am incalcat contractul si am subinchiriat spatiul si ma someaza zilnic sa-i chem pe cei de la Loterie sa-si ia toate aparatele.Pe de alta parte cei de la Loterie spun ca nu am facut nici o ilegalitate si ca toti pasii parcursi sunt legali.D-na de la Cooperatie ma ameninta ca nu-mi va mai prelungii contractul de inchiriere(care apropos expira la 1.04.2015)din cauza ca nu am respectat destinatia din contract adica bar si am facut si agentie mandatara loto.
Mentionez ca in cadrul barului este si asa zisa agentie(adica pe bar am si aparatul pentru bilete,iar langa mesele de bar la perete am si cele 5VLT-uri.
Nu este nimic separat sau nimic special amenajat.
Acum va adresez intrebarea CE TREBUIE SA FAC IN ACEST CAZ SI CINE ARE DREPTATE.
ARE DREPTATE SA NU-MI MAI PRELUNGEASCA CONTRACTUL ,DACA MA ADRESEZ UNUI AVOCAT DIN JUD. NOSTRU AM EU SAU EA DREPTATE?
VA MULTUMESC !
Răspunde
 19-07-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Desi cred ca este prea tarziu pentru raspuns...
Reprezentatnta Cooperatiei interpreteaza in sensul propriu contractul dvs. de mandat cu Loteria. Si poate ca din afara asa pare-o subinchiriere. Insa legal contractul de mandat nu este contract de subinchiriere.
In caz de neprelungire a contractului cu Cooperatia ii puteti actiona in instanta si sa solicitati obligarea lor sa va inchirieze in continuare, motivat de fapul ca nu ati incalcat prevederile contractuale.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.