Forum avocaţi > Comercial

Nerespectare contract verbal pentru achizitia de bunuri

28-01-2015
Vizitator
Acum 3-4 sapt am achizitionat de la Baumax niste parchet laminat (era mai ieftin, ca era in lichidare) si diferenta de mp am cumparat`o prin comanda de la o firma locala. Luni (20.02) am trecut pe la firma respectiva si am intrebat daca comanda mea anterioara ajunge vineri (29.02) dupa cum era stabilit si am mai adaugat o noua comanda ptr alte produse. Astazi (28.02) am fost sunat si am fost informat ca produsul ce l`am comandat acum 3-4 sapt nu mai exista in stoc si ca nu mai poate fi livrat. Problema mea e ca luni, dupa ce am fost informat ca o sa ajunga vineri, am pus muncitorii sa-l instaleze pe cel pe care il aveam, ptr a grabi lucrarile (momentan stau in chirie si platesc si rata la ap) pentru a putea sa ma mut cat mai rpd.

Dupa ce am fost informat ca comanda mea nu o sa mai fie livrata, s-au oferit sa`mi restituie banii si cand am mers la ei la sediu am refuzat si am cerut sa mi se solutioneze problema ptr ca din vina lor, eu nu pot returna acum parchetul ce l-am instalat deja. Mi s-a zis sa sun eu la furnizorul lor si sa vorbesc EU cu seful de vanzari sa vad cum pot rezolva problema.

Avansul e dat si facturat de pe firma (personala - II) ce o sa aiba punct de lucru in acelasi ap in care o sa locuiesc acolo.

Ce as putea face ? Eu spre ex as vrea sa scot parchetul ce l`am montat deja si sa`l duc la ei sa`mi dea banii inapoi pe el (cu cat l`am luat) + sa-mi recuperez avansul.

Va multumesc anticipat. Scuze ptr textul lung.
Răspunde
 04-02-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Daca nu ajungeti la o intelegere amiabila,formulati o reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.