Forum avocaţi > Comercial

Contract pentru constructia unei case +Contract de creditare in rate

07-02-2015
Vizitator
Buna ziua in anul 2013 luna iulie am facut un contract pentru constructia unei case si un contract de creditare pe 6 ani cu suma de 1200 euro lunar , cu numita SC CASATAMULTVISATA SRL CLUJ NAPOCA ,STR CIRESILOR NR43,Etj1,AP2 ,JUD CLUJ .Casa trebuia finalizata la sfarsitul anului 2014 .In luna august 2014 ei nici nu se apucase de lucrari ,eu le-am spus cand voi vedea lucrarea inceputa atunci va mai dau bani ,ei intre timp ma-u anuntat telefonic ca vezi doamne mi-au reziliat contractul pe care mi la-u facut pe o terasa din ORADEA unde trebuia construita casa .Eu nu locuiesc in romania sa pot umbla dupa toti sarlatanii care fura la drumul mare .CE ESTE DE FACUT ASTEPT UN RASPUNS . Cu respect BRAESCU GABRIELA
Răspunde
 07-02-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Ce fel de contract ait incheiat cu constructorul?Constructorul este si creditor,sau ati luat banii de la banca?Trebuie sa vedeti clauzele contractuale.De principiu, aveti si dvs.dreptul la rezolutiunea sau ,dupa caz, rezilierea contractului in conditiile prevazute de art.1.549 si urm.NCC.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 07-02-2015
Vizitator
Buna ziua ,multumesc pentru raspunsul acordat asa rapid . 1) Deci aceste 2 contracte facute de aceasta presupusa Societate de constructii sunt facute pe terasa unei pensiuni in ORADEA si nici de cum la un notar public sau la sediul socitatii din CLUJ NAPOCA . 2)Cand am cerut sa merg la CLUJ NAPOCA la sediul socitatii sa-mi arate detailat mai multe proiecte si case executate de aceasta firma mi-au raspuns urmatoarele .Nu are rost sa mergeti pana la Cluj ca locul de casa este aici in ORADEA tot de ei gasit facem aici tot de ce sa ma batem atata drum .Noi am fost de buna credinta ca sunt oameni cu picioarele pe pamant si sunt intradevar o societate care construisesc case dar eu una tin sa cred ca ei de fapt nu construiesc nimic real .Nu era normal ca aceste contracte sa fi fost facute la un notar public oare ? Contractul de construire este facut intre sc si pers fizica si contractul de credit suna cam asa contract de credit pentru achitarea locuintei prin programul ,CONSTRUIM CASA /VILA -PLATA IN RATE NR 2013.704.02/A .Ei spun ca sunt ca firma FINANTATOR /DEZVOLTATOR . In concluzie o firma de constructie care nu isi respecta contractul cum au facut dansii si nu sa-u apucat de lucrare in lunafebr -mart 2014 in care au scris in contract si terminat lucrarea in luna dec 2014 sau cel tarziu febr 2015 ce pot face eu ca persona fizica ?eu am pus stop la bani in luna august 2014 ca am vazut ca nu este firma serioasa ma refer ca sunam si intrebam de lucrare si el imi spunea ca sa apucat dar de fapt el nu se apucase de nimic ,ba ca este in concediu si nu poate vorbi ,ori ca are ceva control de la foertele de munca si sa-i mai trimit niste bani ca are o menda de platit si tot asa niste prostii care pe mine nu ma interesau astea.Cum va imaginati ca in bilantul de pe 2012 -cfra de afaceri 0 ,profit -600.angajati 0 ,iar in 2013 bilantul -cifra de afaceri 34760,profit net 35825,angajati 3 , cum este posibil ca o firma ca asta sa poate pacali atatia romani .Capital social 200 lei ,cum poate sa fie o firma ca asta cu un asa capital social FINANTATOR SI DEZVOLTATOR ?va rog din suflet spunet ce este de facut ?Eu locuiesc de 6 ani in ANGLIA si nu stiu cum pot rezolva aceasta situatie dramatica in care am intrat sa pot fi pacalita de un sarlatan .
Răspunde
 04-04-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Ca sa va dau un sfat concret,ma puteti contacta pe adresa de mail si sa scanati contactul,sa mi-l transmiteti pe mail.Exista solutii juridice pte.rezolvarea problemei dvs.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.