Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Comercial

Doresc sa construiesc un spatiu comercial cu casa pe teren propriu dar un vecin nu imi da acordul

13-06-2013
Vizitator
buna ziua! am intr un oras din judetul galati un teren central de aprox. 400 m2 cu o deschidere de 9.5 m si se inchide in 7 m liniari iar acolo doresc sa constuiesc un sediu comercial, un laborator de cofetarie mic si o cofetarie mica la parter iar sus casa de locuit. am facut proiectul de 120 m2 fundatia, constructia fiind in parametri legali iar pentru a putea construi cu planul de urbanism de spatiu public imi trebuiesc semnaturile vecinilor din stanga si dreapta. de la un vecin am primit dar celalalt nu vrea sa semneze nici in ruptul capului pe motiv ca el are acolo facuta casa pentru liniste, si ca ar fi casa prea aproape de el, desi constructia mea este la 1 metru de gardul care ne desparte si cam la 5 metri de casa lui. ce pot face pentru a putea deschide constui si sa fac spatiu comercial pe acel teren. mentionez din nou ca terenul este in zona 0, ma refer ca daca omul vrea liniste s ar putea duce in codru, nu in centru. va rog sa mi dati un sfat daca puteti, multumesc.
Răspunde
 14-12-2013
Bucuresti

pentru a construi nu aveati nevoie sa-i spuneti care este scopul acelei constructii. abia in faza de autorizare ORC aveati nevoie de acordul sau.
puteti face o actiune in instanta care sa0i suplineasa acordul, dar MARE ATENTIE cum o redactati si sustineti.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.