Forum avocaţi > Comercial

Termen contestatie + taxa judiciara timbru

08-08-2015
Vizitator
Doresc sa fac o contestatie la judecatorul sindic, privind masurile administratorului judiciar al unei firmei care a intrat in insolventa si cu care am incheiat un contract de vanzare-cumparare aflat inca in derulare. Firma a avut sediul in Constanta, si de anul trecut si-a mutat sediul in Bucuresti, sectorul 4. Contractul incheiat de mine, pe pers. fizica si firma, a fost incheiat tot in Cta. Administratorul judiciar este din Bucuresti, iar dosarul privind debitorul in insolventa se afla la tribunal ul Buc. Mentionez ca am platit deja taxa de timbru judiciar la SPIT Constanta, taxe si impozite, eu avand domiciliul in Cta. E corect sa o atasez la cerere?Si in cat timp pot face contestatia?Ultima sedinta a fost in 20.05.2015, iar urmatoarea e stabilita pe 14.10.2015. Adresa primita de la administratorul judiciar are inscrisa data de 16.06.2015. Multumesc mult!
Răspunde
 10-08-2015

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
doriti sa contestati o masura a administratorului judiciar sau o hotarare a adunarii creditorilor? vad ca ati mentionat o sedinta, va referiti la termenul de judecata?
Oricum, conf art 59 din Legea 85/2014, termenul de contestatie este de 7 zile de la publicarea in BPI

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-08-2015
Vizitator
Da, am primit o adresa inregistrata cu data de 16.06.2015 de la administratorul juridic care se ocupa de insolventa si vreau sa fac contestatie privind masurile luate ( nu se recunosc ratele platite de catre mine, de anul trecut, pt ca nu am virat in contul special de insolventa, ci in contul firmei pe care il stiam inainte de a intra in insolventa. ( eu nemailucrand acolo). Pot face contestatie acum catre judecatorul sindic?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.