Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Comercial

Contestatie Impotriva Deciziei de instituire a masurilor asiguratorii nr. 48 emisa de ANAF

24-09-2015

Contestatie Impotriva Deciziei de instituire a masurilor asiguratorii nr. 48 emisa de Agentia Judeteana a Finantelor Publice in data de 09.09.2015 si a Procesului-verbal de sechestru asigurator pentru bunuri mobile nr. 48 incheiat de Agentia Judeteana a Finantelor Publice in data de 09.09.2015 + anexa cu privire la plata sumei de 3073 lei reprezentand debite restante.

In fapt in Decizia de instituire a masurilor asiguratorii nr. 48 emisa de Agentia Judeteana a Finantelor Publice in data de 09.09.2015 este trecuta suma de 3073 lei in tabel in dreptul profitului- suma constatata prin actul administrativ fiscal Referat justificativ al masurilor asiguratorii nr. 48 din 09.09.2015 – referat care nu a fost primit impreuna cu celelalte documente primite prin posta.
Solicit anularea sumei de 3073 lei reprezentand debite restante pe care le consider necuvenite; nu am primit nici un act doveditor al sumei de plata.
La pagina 3 se consemneaza ca d-na administrator a S.C. S.R.L, Iulia, nu coopereaza cu organele cu organele de executare silita. Avand o stare emotiva excesiva am preferat sa fiu reprezentata de tatal meu la intalnirile cu organul de executare silita. Din discutiile avute cu organul de executare silita s-a inteles numai faptul ca trebuie sa platesc sumele la acea data de - debite 1650 lei si accesorii de 1330 lei. La intrebarea ce reprezinta i s-a explicat ca aceste debite reprezinta impozit aferent anului 2010. Dar nu am primit in scris nici o decizie de impunere aferenta, mi s-a transmis numai ca am de plata suma de bani de mai sus.
Prin cererea nr. 1/20.03.2015 am cerut Administratiei Judetene a Finantelor Publice sa mi se elibereze copii dupa decizia de impunere aferenta anului 2010 – nu am primit nici un raspuns.
Mentionez ca nu am luat cunostinta de somatiile enumerate in Decizia de impunere nr. 48 din data de 09.09.2015. Pe parcursul anilor 2011 , 2012, 2013 si 2014 nu am primit nici o informare telefonica sau scrisa de la ANAF. Am luat la cunostinta doar de notificarile 13489/03/11 si 13489/03/12 din 06.03.2015.
Dupa primirea notificarilor am depus declaratiile de inactivitate pentru anii din urma, declaratiile privind impozitul pe profit 101, declaratiile privind obligatiile de plata la bugetul de stat 100.
De la infiintare pana in prezent, septembrie 2015, societatea nu a avut activitate. In cererea nr. . din 02.04.2015 adresata Agentiei Judeteane a Finantelor Publice am prezentat intreaga situatie, la aceasta cerere neprimind nici un raspuns.
Răspunde
 07-10-2015
Bucuresti

faceti urgent contestatie ptr. a nu pierde termenul de 30 de zile.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.