Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Comercial

PREJUDICIU CURTEA DE CONTURI - NU S-A FACUT RECURS LA TIMP- CE SE MAI POATE FACE?

22-10-2015
Vizitator
....in anul 2009 a venit Curtea de Conturi, au gasit prejudicii pentru o lucrare, respectiv montat termopan si pompe la o centrala termica, considerate a fi supraevaluate in momentul platii prin compararea cu o alta oferta ceruta de auditori.......am actionat aceasta societate in tribunal....in sentinta i s-a imputat doar termopanul dar pompele nu.....societatea a dat banii asa cum scria in sentinta....insa directorul din acea perioada nu a mai facut recurs si hotararea a ramas definitiva si irevocabila.....la revenirea Curtii de Conturi .....s-a dat un nou termen pentru a recupera si valoarea pompelor.....acum se pare ca trebuie sa dam in judecata iarasi......dar pe cine? cum? unde?
Răspunde
 24-10-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Din moment ce termenul de recurs a trecut, nu se mai poate face recurs.Daca la primul proces acea societate a fost actionata in instanta si pentru pompe, nu se mai poate formula o alta actiune pe acelasi obiect. Ca nu s-a declarat recurs in termen este vina conducatorului unitatii si este foarte posibil ca lui sa ii fie imputata c/valoarea acelor pompe.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-10-2015
Vizitator
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS!

DAR VA ROG, DACA PUTETI, SPUNETI-MI CARE ESTE PROCEDURA PE CARE TREBUIE SA O URMAM ACUM SI CINE STABILESTE VINOVATIA FOSTULUI DIRECTOR?
MULTUMESC ANTICIPAT!
Răspunde
 26-10-2015
Vizitator
MA REFER LA FAPTUL CA NU STIU CE DOCUMENT (CERERE DE RECURS, DE CHEMARE IN JUDECATA...ETC) TREBUIE SA INAINTEZ TRIBUNALULUI CA ACESTA SA-MI RASPUNDA CA AM DEPASIT TERMENUL PENTRU RECURS.

NU INTELEG CINE STABILESTE VINOVATUL PENTRU NERECUPERAREA PREJUDICIULUI...DACA O HOTARARE ESTE DEFINITIVA NU AR TREBUII LUATA CA ATARE.....?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.