Forum avocaţi > Comercial

Prestari servicii neonorate corespunzator

28-10-2015
Vizitator
Buna ziua,
ma confrunt cu urmatoarea problema:
anul acesta in luna mai m-am casatorit si am angajat un domn Urs Ioan pentru prestarea de servici Foto-video .Problema este ca desi am primit cu intarziere destul de mare filmarea evenimentului,aceasta nu este intreaga,adica nu cuprinde nici una din cununii (civila respectiv religioasa)..adica am primit doar petrecerea,restul de filmare fiind stricata irecuperabil de catre acest domn,desigur si calitatea filmarii primite este foarte slaba..As vrea sa va intreb daca as putea fi despagubit in vreun fel pentru aceste pagube avand in vedere ca eu am platit o suma destul de mare pentru aceste servicii,si vorbim de un eveniment unic in viata unei persoane..Daca da ,care ar fi procedura?
Multumesc anticipat!
Andrei SOFRONI
Răspunde
 29-10-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca ati incheiat un contract, il puteti actiona in instanta pe prestator, pentru neindeplinirea, sau indeplinirea necorespunzatoate a prevederilor contractuale.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-10-2015
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna ziua,

In cazul in care ati semnat un contract cu respectiva persoana avand ca obiect serviciile ce urmau a fi prestate ori in lispa unui contract aveti de la el vreo factura sau alt inscris (schimburi de emailuri de exemplu) care sa ateste relatiile dintre parti, atunci puteti sa il actionati in judecata.
In acest sens puteti solicita sa vi se returneze cel putin partial sumele de bani platite, avand in vedere indeplinirea necorespunzatoare a obligatiilor asumate.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta si reprezentare juridica (redactare cerere de chemare in judecata, analiza documentelor pe care le aveti etc), ne puteti contacta la datele de mai jos pt stabilirea unei intalniri.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.