Forum avocaţi > Comercial

Informatii activitate firma

11-12-2015
Vizitator
In urma cu 10 ani, impreuna cu un asociat am infiintat o firma de prestari servicii detinand fiecare 50 % si cate o stampila a firmei, dar nu am avut activitate. In urma cu 5 ani asociatul mi-a propus sa-i cedez lui 5 % din actiuni si 35 % unei alte persoane care ar fi avut posibilitatea castgarii unor contracte. Am acceptat dar nu s-a intamplat nimic, asociatul spunandu-mi de fiecare data ca nu s-a incheiat niciun contract. Firma nu este declarata inactiva iar pe site-ul min. de finante nu are nicio raportare. In calitate de actionar minoritar pot obtine de la ANAF informatii privind activitatea economica a firmei din ultimii 5 ani? Care este procedura de obtinere a acestor informatii?
Răspunde
 11-12-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Exista un formular de solicitare a unor asemenea informatii. Il gasiti pe internet sau la sediul Registrului Comertului.Se achita o taxa aferenta.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-12-2015
Vizitator
Avocat Ciorobea Aurora a scris pe 11-12-2015:
Exista un formular de solicitare a unor asemenea informatii. Il gasiti pe internet sau la sediul Registrului Comertului.Se achita o taxa aferenta.
Multumesc frumos pentru raspuns. De la RC am obtinut informatii care nu erau actualizate, de ex. la structura actionariatului figureaza tot 2 actionari cu 50 % fiecare si nicio informatie financiara. De aceea intrebam daca de la ANAF, in baza art. 11, "Secretul fiscal" din Codul de procedura fiscala pot obtine informatii daca aceasta firma a avut ceva activitate si mi s-a ascuns acest lucru. Multumesc inca o data.
Răspunde
 02-01-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Faceți o cerere și la ANAF privitor la situația financiară a firmei și a declarațiilor depuse.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-01-2016
Vizitator
buna ziua, La multi ani ! tuturor de pe acest forum ,
Am o problema foarte mare si va rog foarte mult sa ma ajutati cu un sfat daca mai mult nu se poate ,
Acum vre o 10 ani am avut o relatie cu o colega de servici ( era, este maritata) ea ma abordat de cateva ori bune la care eu am refuzat mereu , pana intr o zi in care am zis ok sa bem cafeaua acea care o tot pomeneste .. numa ca de la cafea sa ajuns foarte repede unde era de asteptat sa ajungem ...ne am intalnit de cateva ori pe o perioada de cateva luni , intre timp sotul ei a aflat de ce se intampla , lucrand impreuna a adunat cativa colegi si sub pretextul k avem ceva de luat de la " sefu" de acasa am plecat cu duba spre casa sefului ajuns acolo , in strada am coborat toti unde au inceput sa ma impinga si sa ma loveasca care cum apucau ( 3 persoane , soferul plecand spunanad k nu vrea sa asiste ) am fost amenintat injurat scuipat mi s a spus k ma vor omora si ma vor transa ca pe un porc de craciun nu sa intamplat pentru ca in 10 min a aparut alt coleg care ma scapat de la macel, am plecat inapoi la serv unde am fost injurat de tot personalu pt isprava facut .. intre timp lunile au trecut tot acolo lucram si tot injurat si scuipat eram ,am plecat in Anglia pt 1 an am lucrat m am reintors si m am angajat in acelasi loc ( o prostie f mare din partea mea) injuriile au continuat dar nu asa rau am zis k o merit k am fost prost si am cedat vraji femei.. intre timp am plecat din nou in Anglia unde locuiesc
Problema este k defiecare data cand ma intorc in oras care este Sinaia, sunt injurat scuipat amenintat cu bataia si cu moarte de oameni care ii cunosc si oameni care nu ii cunosc am povestit pe f scurt sunt f mult alte intamplari sa aruncat cu acid pe mine ( pe haine) au incercat sa ma loveasca cu masina va spun sincer imi este teama sa ma intorc in Romaniadesi doru de tara nu t lasa cand ma intorc in tara trebuie sa am masina neaparat si sa nu umblu prin orasul Sinaia k nu se stie ce se poate intampla de bine in nici un caz , imi cer scuze pt greseli de ortografie daca sunt ,
Va rog mult ajutati ma sa scap cumva de aceasta
Răspunde
 05-01-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ați reclamat vreodată această situație la Poliție?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-01-2016
Vizitator
Nu am facut reclamatie pt k acesti indivizi mai precis 1 este foarte influent , iar apoi mi sa spus clar k daca fac reclamatie or sa ma aranjeze si cei de la politie . Despre politia Sinaia nu am de spus nimik de bn de unindintre ei .. adika in alt caz total diferit de acesta de care vb , am fostt sa depun o plangere , am depus o si apoi am fost kemat in biroul capitanului sau ce era , care ma astepta cu arma pe masa vorbesc foarte serios , m au perchezitionat sa nu am ceas sau altceva cu care sa i filmez sau inregistrez , mi a spus klar k daca nu fac cum spun ei or sa aiba grija de mine , am refuzat sa retrag plangerea si a incept sa mi spuna ca am incercat sa i iau arma sa trag in el si povesti de genul mai mai k ma si aresta atunci am retras plangerea si am scapat din asa zisa sectie de politie.. acum nu spun k sunt cu toti coruptii dar .... nu mai am incredere stiti vb aia eu sunt Stan Patitu ...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.