Forum avocaţi > Comercial

Telefon defect cumparat de la o firma online

08-02-2016
Vizitator
Buna seara,

pe intreprindere individuala am cumparat un telefon de la o firma online. Mi-au vandut pe rand 2 telefoane defecte, pe care i-au inlocuit dupa multe cereri de retur. Al treilea telefon, a avut probleme dupa expirarea de 14 zile, in care se putea returna, asa ca au refuzat inlocuirea cu alt telefon din aceas model, si cand l-am trimis in service, mi l-a trimis inapoi tot asa defect.
Produsul in 11 luni a fost la service de 5 ori, de fiecare data l-au tinut cam 10 zile, in fisa de garantie nu s-a trecut doar o singura data ce s-a efectuat in service la telefon, altceva nu au facut decat resoftare, de fiecare data. Acum am iarasi telefonul defect... deci in 11 luni telefonul a fost in service cam 50 de zile..
Nu vor nici sa repare ca lumea, nici sa inlocuiasca produsul..

Ma gandesc sa depun plangere impotriva firmei, la politie.

Pe ce baza legala sa merg? cod comercial, cod penal? pe ce articole din lege sa merg?

Ce ma sfatuiti?

Va multumesc
Răspunde
 08-02-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Daca depuneti plangere penala, veti merge pe articole din codul penal.

Daca vreti sa mergeti pe codul comercial, atunci nu mai depuneti plangere penala ci veti depune o actiune in instanta pe litigii comerciale.

Trebuie sa stiti exact ce vreti si ce cale folositi. Nu puteti merge cu ambele.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-02-2016
Vizitator
Multumesc
Răspunde
 04-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Conform legii privind comertul electronic produsele pot fi returnate la diferite termene. Daca termenul a fost depasit aveti posibilitatea sa reparati produsul in service.
Aveti posibilitate sa va adresati instantei cu actiune in pretentii sau la organelle de urmarire penala cu plangere. Din nefericire cazul dvs. nu are castig de cauza pentru ca probele nu or sa fie utile si concludente cauzei (adica mai pe scurt - din ce povestiti probele nu va ajuta pe dvs ci partea adversa). Asa ca aveti castig de cauza care tinde spre 0 fapt ce va determina instanta sa va puna in sarcina si cheltuieli de judecata.
Sunt convinsa ca nu vreti sa aveti o pierdere mai mare decat aveti in prezent.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.