Forum avocaţi > Comercial

Conducta de apa ce traverseaza proprietatea

16-02-2016
Vizitator
Buna ziua,

Pe proprietatea mea din oras, am o conducta de apa ce deserveste cateva blocuri si conducta traverseaza longitudinal intreaga suprafata pe lungimea de12 M .Pe proprietate nu este construit nimic inca.

In urma cu vreo cativa ani cei de la Compania locala de Apa m-au trimis catre Consiliul Local/Primarie si mi-au spus sa o scot eu si dupa aceea ma vor despagubi ei la un pret estimat de ei.
Cum ei nu se sinchisesc si isi vad in continuare de functionarea conductei aflate de peste 8 ani pe terenul meu,va rog sa-mi sugerati ce pot face in acest caz.

Va rog sa-mi dati o solutie prin care sa cer Companiei de Apa/Primariei locale sa plateasca o chirie sau sa o dezafecteze.Exista posibilitatea de a cere retroactiv despagubitri pentru toti acesti ani ?

Multumesc,
Marin Ghe.
Răspunde
 22-02-2016

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Ar trebui sa actionanti in instanta Compania de Apa pentru a fi obligata sa scoata acea conducta de pe terenul dvs. Despagubiri puteti obtine doar pe 3 ani din urma.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-03-2016
Vizitator
Buna ziua d-na av Cioroba,

Multumesc pentru raspuns si clarificare.
Imi puteti spune va rog care este cuantumul despagubirii ce il pot cere si ce baza de calcul sa folosesc?
Pe acel teren trebuia sa construiesc o cladire de folosinta comerciala si au impiedicat constructia prin negatie, datorita faptului ca prin susbsolul cladirii trece aceasta conducta.
As putea folosi ca baza de calcul costul inchirierii cladirii/mp in zona, pe 3 ani in urma si sa o mentionez ca despagubire?

Multumesc,
Gheorghe Marin
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.