Forum avocaţi > Comercial

Ce sa fac,imi poate retine tot salariu,este caz penal

03-04-2016

Buna ziua,

Lucrez la o firma de aproape zece ani,acum cativa ani am luat imprumut de la ei 8000lei in doua transe,in decembrie am mai luat 4000lei imprimut,pt operatia sotiei,dar nu lea-m cerut voie,dar am recunoscut,i-am trecut in registrul de casa ,pe care il trimiteam la ei la sfarsit de luna,Mai am 3300lei bani de delatie dati in fiecare luna,care urma sa-i decontez.Chitantele le-am predat,nu am furat nimic,ei m-a acuza de furt si doasar penal,nu mi-a dat salariu,mi la retinut pe tot,As dori sa-mi raspundeti,este caz penal ,poate sa-mi retina tot salariu,ce se poate intampla,Repet imprumut 8000lei ,4000lei imprumut,recunoscut,trecuti in casa si 3300lei bani delegatie care urma sa-i decontez.
Răspunde
 04-04-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Amandoua partile sunteti in culpa. Adica dvs ati savarsit infractiunile de furt si fals in inscrisuri (a lua din bunurile altuia fara sa spui si cu agravanta de a face falsuri in inscrisuri pentru obtinerea de foloase necuvenite) si ei pentru ca in acest moment va opresc din salariu 100% Eu zic ca impreuna cu patronii sau administratorul/administratorii societatii sa incheiati un accord prin care conveniti plata esalonata a unui cuantum suportabil din salariul dvs. Oricum, spuneti mersi ca nu ati fost dat afara si cu intocmirea unui dosar penal impotriva dvs. A lua de la altul fara sa aveti o conventie scrisa cu acestia, chiar cu intentia de a ii pune la loc inseamna furt, NU imprumut.
Si dumneavoastra puteti face plangere pentru furt. In conditiile in care ati luat dvs banii culpa mai mare este a dvs si m-asi gandi de doua ori inainte de a formula plangere pt ca o sa fiti in situatia in care puteti fi dat si afara din sv. Incercati sa ajungeti la o intelegere scrisa cu angajatorul.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.