Am comandat online ,vineri 13.05.2016 un televizor de la o firma. Miercuri 18.05.2016 la ora 12:57 mi-a fost livrat. Curierul nu a stat sa verific functionalitatea televizorului, iar eu nu am avut motiv sa insist pt ca ambalajul nu era deteriorat. Dupa punerea lui in functiune am costatat ca jumate de ecran este alb. Am sunat imediat (la 20 de min dupa primirea coletului) sa anunt problema si mi s-a spus sa fac o cerere online de retur (care am facut-o imediat) si sa returnez produsul prin aceasi firma de curierat, ceea ce am si facut joi 19.05.2016. Vineri 20.05.2016, cand a ajuns coletul inapoi la firma, am primit un mesaj ca produsul nu se incadreaza in termenii si conditiile de garantie sau retur pt ca acel produs a avut un viciu provocat. Au spus ca ambalajul era deteriorat si trebuia sa verific continutul, dar le-am spus ca am poze din momentul primirii cat si din momentul trimiterii inapoi si se poate vedea ca ambalajul nu era deteriorat in nici un fel. Urmatorul lor mesaj a fost ca ecranul a fost presurizat si a lasat urme pe polistirenul din interior si ca trebuia sa sesizez curierul. Aceste urme eu nu le-am vazut nici pe ambalajul extern si nici pe cel intern. Oricum consider ca daca display-ul a fost presurizat cum spui ei, acest lucru s-a putut intampla doar la ei in depozit sau la transport. Ultimul lor raspuns a fost ca au intocmit un proces verbal si au sesizat firma de curierat privind aceasta deteriorare, iar dupa analiza video voi primi un raspuns. Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac, pt ca nu mi se pare normala atitudinea lor, si deja suntem in data de 25.05.2016 si nu am primit nici un raspuns, nu am nici produsul si nici banii, si e vorba de o suma destul de mare, peste 6000 ron. Vreau sa precizez ca le-am returnat produsul in mai putin de 24 de ore si am cerut inlocuirea lui si nu sa imi innapoieze banii. Eu nu stiu daca acel defect este din fabricatie, de la manipulare, de la depozitare, sau de la transport, stiu doar ca eu am primit un produs defect care nu putea fi utilizat si pe care l-am expediat imediat inapoi. Am si un martor care a fost prezent din primul minut cand a ajuns televizorul la mine si pana l-am ambalat si predat firmei de curierat pt retur. Va multumesc. |
|