Forum avocaţi > Comercial

Mi se refuza schimbarea produsului cu unu nou identic

21-07-2016
Vizitator
Am cumpărat un telefon Samsung s7 edge de la Emag împreună cu garantia plus 1 an. Aceasta garantie prevede ca in termen de 5 zile la o eventuala defectiune de orice fel a produsului sa mi se repare produsul sau in caz contrar inlocuirea produsului cu unu identic sau returnarea baniilor. Din pacate telefonul sa stricat după nici 2 luni de funcționare. In data de 09.07.2016 lam dus la Emag Brașov telefonul intact fara nici o zgarieutura cu folie de sticla, cel care la preluat a scris totul on procesul de predare al telefonului si mi sa spus in data de 15.07.2016 asta fiind vineri sa merg la Emag ca e gata telefonul pona atunci. Vineri la ora 3 cam asa am sunat la service unde era telefonul sa vad care este starea lui pe net scria "produsul in reparati" mam mirat deoarece trebuia sa merg deja dupa el pentru ca se făceau cele 5 zile, doamna care mi a raspuns la telefon a zis ca telefonul e reparat dar ca nu al poate trimite astazi prin curier trebuie sa mai adtepte sa se stranga colete, dar luni ajunge la Emag Brasov.
Ok am zis chiar daca am plătit destui banii pentru acea garantie ei nu pot trimite un colet care in 2-3 ore ajunge in Brasov deja imi puneam semne de intrebari privind seriozitatea lor. Dar nu mai conta deoarece aveam nevoie de telefon deși 7 zile mam descurcat cu un telefon vechii, am zis treaca debla mine.
Luni 18.07.2016 pe la ora 10 m-am dus la Emag brasov sa imi iau telefonul si am ramas masca cind cei de acolo mi au spus ca telefonul meu este inca in reparati. Cum sa fie la reparat daca vineri mi sa spus ca e gata reparat sa vin dupa el Atunci m-am suparat la culme si am cerut inlocuirea lui cu unu identuc sau returnarea banilor.
Domnul de acolo a scris ceva in laptop si mi-a spus ca in cursu zilei voi fi sunat sa imi spuna ce vreau sa aleg telefon sau restituirea banilor.
Am fost sunat pe la ora 12 de cineva de la service ca sa imi spuna ca telefonul meu va fi reparat azi si ca maine va fi in Emag brasov si ca inca nu a depadit cele 5 zile cum sa nu depășească daca era in data de 18.07.2016 deja? Le-am spus ca nu.ma intereseaza vreau inlocuirea telefonului pentru ca nu au respectat acea garantie ptr care plătisem ei tot incercau sa omi explice ca telefonu a ajuns la ei in service in data de 12-13 desi eu il dusesem din data de 09.07.
Am revenit pentru a doua oara la ei la Emag sa le cer rezolvarea problemei pe cale amiabila dar cu ei nu am reusit sa o scot la capat ei incervau sa ma convinga sa astept pina se repara telefon desi tot ei de dimineata mi au spus ca se rezolva si voi primi un telefon nou sau banii inapoi.
Asa ca am hotarit dupa ce am fost mintit de cei din service de 2 ori si mau purtat pe drumuri si batut joc de mine, după ce am achizitionat telefonul cu banii jos si sa nu mai punem la socoteala ca eram client fidel si am cumparat produse de peste 12.000 de lei de la ei, vreau sa ai dau in judecata si sa imi fac singur dreptate. Am facut si o sedizare la ANPC online dar nu stiu in ce masura se va rezolva aceasta problema.
Am nevoie de un sfat si ce as putea face sau cum trebuie sa procedez.
Multumesc
Astept un răspuns.
Răspunde
 26-07-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Va putetia adresa instantei cu actiune in pretentii. Competenta este judecatoria Brasov in cazul dvs.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.