Forum avocaţi > Comercial

Transfer datorie de pe pers fizica pe persoana juridica

26-07-2016

Buna ziua. Intampin urmatoarea nedumerire:
Sunt in proces de executarea silita din cauza neplatii integrale a unui credit bancar de nevoi personale luat pe persoana fizica si s-a ajuns sa am poprire pe conturile bancare. Urmeaza sa-mi constitui un srl si sa inchei o colaborare cu o firma de intermedieri imobiliare si sa vand pt aceasta(si pt mine).
Comisioanele urmeaza sa-mi fie virate in contul firmei pe care o voi avea. Intrebarea este previzibila:.. veniturile din contul pj vor fi poprite cu acei 33%?
Va multumesc mult!
Răspunde
 26-07-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Conform Codului Fiscal persoana juridical SRL este diferita de persoana fizica chiar daca aceasta este singur administrator si/sau asociat unic. Dupa ce va deschideti SRL-ul trebuie sa va dcueti la banca sa va feceti cont bancar catuia si se ataseaza J-ul si CUI-ul societatii dvs.
In cazul in care societatea dvs va da salariu (adica va inregistrati la Camera de Munca cu contract de munca ) atunci se retin cei 33% persoanei fizice dvs. Sper ca m-am facut inteleasa.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.