Forum avocaţi > Comercial

Impozit pe cladire

21-10-2016
Vizitator
Buna ziua...in anul 2009 am inchiriat un spatiu de la cj dolj..in policlinica de stomatologie..in anul 2016 in februarie...am primit niste formulare pentru calcularea impozitului pe cladire si pe teren..in iunie am primit impunerile de plata pe anii 2011-2016 in valoare de 14500 ron. Am facut contestatie..nu sa. Raspuns in termenul legal..am actionat in instanta...inaibte de primul termen pe 25 sept. Am primit prin posta...ca se admite contestatia si se anuleaza impunerile de plata..documente datate din 19. Septembrie..
In luna aceasta pe 16 octombrie am primit somatie de plata cu titlu executoriu pentru aceeasi suma de bani si o alta impunere de plata pentru aceeaci perioada de timp.acest documest este redactat pe data de 20.09.2016..adica in ziua urmatoare celei in care au anulat deciziile anterioare...ce este de facut...
Răspunde
 21-10-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Ar fi bine sa contestati toate deciziile de impunere emise ulterior in situatia in care niciuna dintre ele nu reflecta in mod corect obligatiile dvs. de plata.

Mai mult, in cadrul dosarului existent deja pe rolul instantei ar fi bine sa depuneti toate deciziile emise ulterior formularii contestatiei pentru a dovedi reaua-credinta a emitentului.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-10-2016
Vizitator
Multumesc...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.