Forum avocaţi > Comercial

Debit restant -somatie de plata

30-10-2013

Buna ziua , va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie pentru cazul meu. Am primit azi o somatie de plata, si o copie a facturii pentru suma restanta.Pana aici totul in regula , ca la carte as zice numai ca factura cu pricina era emisa pe societatea mea dar, nu reiese ca a fost receptionata marfa,nu are stampila sau semnartura de primire .In acest caz sunt obligat sa fac plata facturii . Val se invarte la suma de 100 ron. in cazul in care ma da in judecata pentru recuperarea debitului, am sanse sa castig sa nu platesc factura .Va multumesc.
Răspunde
 16-11-2013

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Depinde de argumentele folosite pentru a inclina balanta in favoarea dvs.

Dar, totusi, avand in vedere suma de recuperat (100 lei) imi este greu sa cred ca va deschide o actiune in instanta.

Numai taxa de timbru este 300 de lei... deci, cheltuielile cu o actiune in instanta ar fi mult mai mari decat suma de recuperat... nu cred ca se merita... Dar, mai sti!

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-12-2013
Bucuresti

in cadrul procesului de somatie pl trebuie sa invicati aparari de fond ale cauzei si sa contestati factura. in aceasta situatie, judecatorul nu mai poate continua procesul urmind sa in drume partile pe calea dreptului comun. daca nu aveti cunostinte de specialitate, va fi greu sa va descurati in domeniul dreptuliuiui comercial. Succes

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.