| Nicolae Catalin Vizitator |
| Echipa Vodafone 12:34:27 [Anca Bokor] Buna! Sunt Anca Bokor. Cu ce te pot ajuta? 12:35:43 [Marius-Catalin Nicolae] Bună ziua 12:36:17 [Anca Bokor] Buna, Marius-Catalin! 12:36:28 [Marius-Catalin Nicolae] Sunt abonatul dumneavoastră, recent am sunat din România către un număr din străinătate și am fost taxat foarte mult 12:36:52 [Marius-Catalin Nicolae] Eu știu ca am inclus în abonament 150min internaționale pe mobil 12:36:52 [Anca Bokor] Ai apelat de pe numarul 0737041524? 12:37:04 [Marius-Catalin Nicolae] Da 12:38:32 [Marius-Catalin Nicolae] Inca nu s-a emis factura, este vorba de apelurile efectuate în periada 20-25.11 când am fost în tara 12:39:23 [Anca Bokor] Minutele nationale se consuma si catre Destinatii internationale fix: Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria, Vatican, SUA si Canada.. 12:39:39 [Anca Bokor] Cele 150 muinute internationale pe mobil sunt disponibile catre Destinatii internationale mobil: Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria, Elvetia, Norvegia, Vatican, SUA si Canada.. 12:39:52 [Anca Bokor] Deoarece tarifele de interconectare cu anumiți operatori internaţionali sunt mai mari decât cele standard, minutele tale internaţionale nu se vor consuma când suni către prefixele din această listă. Ele vor fi mereu taxate la tarife standard, pe care le poţi consulta aici: https://www.vodafone.ro/libs/documents/digital_asset/v162274.pdf 12:39:58 [Marius-Catalin Nicolae] Pai da, și eu am sunat în belgia 12:40:23 [Marius-Catalin Nicolae] Prefix +32 12:41:05 [Marius-Catalin Nicolae] De ce nu s-au consumat minute internaționale din cele 150? 12:41:44 [Anca Bokor] Te rog sa verifici lista de prefixe de mai sus. 12:41:56 [Marius-Catalin Nicolae] La mine în contractul de abonament scrie ca am minute pe mobil către belgia 12:41:58 [Anca Bokor] Spune-mi primele 4 cifre din destinatia apelata. 12:42:30 [Marius-Catalin Nicolae] Nu contează numărul pe care am sunat este un număr înregistrat în belgia 12:42:52 [Marius-Catalin Nicolae] Eu nu am aceasta lista suplimentara în contractul de abonament 12:43:14 [Marius-Catalin Nicolae] Și nu mi s-a adus la cunoștiință aceasta modificare 12:43:46 [Marius-Catalin Nicolae] Am mai apelat la acest tip de număr și nu am avut cost suplimentar... 12:44:13 [Anca Bokor] Conform contractului, " Pentru a verifica incadrarea destinatiei internationale apelate si tarifele standard, accesati www.vodafone.ro, sectiunea Servicii si Tarife ? Apeluri Internationale" 12:44:22 [Marius-Catalin Nicolae] De ce? Va rog sa verificați apelurile de pe 0766 din mai-iunie sa vedeți ca s-a sunat la același prefix 12:44:33 [Anca Bokor] Te rog sa ai in vedere ca lista se poate modifica in mod constant,. 12:44:56 [Marius-Catalin Nicolae] Fără informarea mea prealabila? 12:46:48 [Anca Bokor] Iti recomand sa verifici lista de prefize de pe site, este actualizata in permanenta. 12:47:57 [Marius-Catalin Nicolae] Vă întreb numai dacă este în regula sa modificați aceasta lista fără sa mă informați în prealabil? 12:48:20 [Marius-Catalin Nicolae] Vă rog un răspuns simplu și la obiect la aceasta întrebare? 12:50:53 [Anca Bokor] Prefixele se modifica in functie de acordurile dintre operatori. 12:51:11 [Anca Bokor] Astfel, recomandarea noastra este sa se verifice acea lista, disponiibla pe site. 12:52:12 [Marius-Catalin Nicolae] Doamna, va rog sa răspundeți la întrebare, nu mă interesează cum se modifica, vreau numai sa știu dacă am dreptul sa fiu informat înainte de a modifica tarifele? 12:52:39 [Marius-Catalin Nicolae] Așa cum mă informați ca trebuie sa plătesc factura 12:53:21 [Marius-Catalin Nicolae] Nu am primit niciun sms înainte de a modifica tarifele care sa mă trimită către acel link 12:53:30 [Anca Bokor] Informatia este disponibila pe contractul de servicii. Te rugam sa consulti lista completa de tarife speciale premium in sectiunea Apeluri Internationale/Tarife/Bine de stiut de pe www.vodafone.ro. 12:54:04 [Marius-Catalin Nicolae] Am consultat-o când am semnat contractul 12:54:42 [Anca Bokor] Asa cum ti-am scris si mai sus. lista se poate modifica. 12:55:00 [Anca Bokor] Astfel recomandarea este sa verifici informatiile complete, pe site. 12:55:11 [Marius-Catalin Nicolae] Unde scrie ca se pot modifica tarifele fără înștiințarea abonatului, pe timpul derulării contractului, va rog sa-mi trimiteți acel paragraf din contract 12:56:06 [Anca Bokor] In contract se recomanda verificarea informatiilor, pe site. 12:56:50 [Marius-Catalin Nicolae] Doamna vorbesc cu pereții? Le-am citit când am semnat contractul, au fost ok 12:57:46 [Marius-Catalin Nicolae] Acum nu mai sunt ok, dar nu ăsta e problema și faptul ca nu am fost informat ca se vor modifica fără înștiințarea mea prealabila în timpul derulării contractului 12:59:13 [Anca Bokor] in contract se recomanda verificarea destinatiilor apelate, pe site.Imi pare rau pentru situatia descrisa de tine, iti recomand ca pe viitor sa consulti lista de pe site. 12:59:17 [Anca Bokor] spune-mi daca te mai pot ajuta si cu alte informatii. 13:01:07 [Marius-Catalin Nicolae] Va mulțumesc pentru timpul acordat și va înștiințeze ca o copie a acestei conversații o voi trimite către opc pentru a verifica dansii dacă v-ati respectat termenii contractului semnat. Va mulțumesc! 13:01:22 [Anca Bokor] Vei primi discutia prin email. 13:01:26 [Anca Bokor] O zi frumoasa iti urez.La revedere. Este in regula sa modifice tarifele în timpul abonamentului fara sa fi înstiintat? | |
|
|