Forum avocaţi > Comercial

Înșelăciune

20-12-2016
Vizitator
Bună seara,
Sunt reprezentantul unei firme si am încheiat un contract pentru execuție și montajul tâmplărie CE face obiectului contactului semnat
Am montat și am executat totul fără nici o problema și fără intarziere.Clientul nu mai vrea să plătească(este rom)Cum îmi POT recupera banii și dacă este cineva interesat care mă poate ajuta aștept cu mare interes.Menționez că persoana respectivă este cercetată pentru proxenetism și înșelăciune.Contractul este legal cu factura și tot ce trebuie
Răspunde
 21-12-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Obtineti o hotarare judecatoreasca prin care el trebuie sa va plateasca suma de bani datorata, investiti hotararea judecatoreasca dupa ce devine definitiva, apoi in baza ei, il puteti executa silit, punand poprire pe bunuri, conturi, etc.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-01-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă valoarea cererii nu depășește 10.000 lei (fără penalizări sau dobânzi) și puteți dovedi că clientul dvs și-a însușit factura formulați o cerere de valoare redusă conform art. 1025-1032 cod procedură civilă.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.