Forum avocaţi > Comercial

Casa de sanatate asigurare

14-01-2017
Vizitator
Buna ziua !As dori sa stiu daca este corect ca cei de la casa de asigurari de sanatate sa ceara plata pe ultimii 5 ani la o persoana care nu a realizat venituri,conform adeverintei anaf,dar are o societate comerciala care a functionat doar in pierdere?Sunt asociat impreuna cu o alta persoana la acea societate.Multumesc !
Răspunde
 21-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din punct de vedere legal pot solicita plata retroactiva, insa numai in masura in care exista un contact in acest sens. Cu alte cuvinte, daca fratele dvs a achitat asigurarea obligatorie de sanatate in urma cu 5 ani, iar ulterior nu a mai avut posibilitatea sa plateasca, cei de la Anaf isi pot recupera creanta pe ultimii 5 ani.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-02-2017
Vizitator
Nu a existat nici un contract incheiat cu casa de asigurari,Am fost diagnosticat cu diabet si pentru a nu plati spitalizarea a trebuit sa aduc o adeverinta de asigurat,pe care am primit-o doar dupa ce am platit retroactiv pe ultimii 5 ani ,cu toate ca conform adeverintelor anaf nu figurez cu nici un venit.In continuare ce ar trebui sa fac cu societatea,ca sa fiu inclus in programul national de sanatate,fara plata cass.Daca suspend activitatea ar fi suficient,pentru ca de inchis sc-ul nu pot pentru ca fratele este plecat in alta tara.Va multumesc mult !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.