|
24-05-2017 |
 | Dianaioana.m
|
| Buna ziua , As avea nevoie sa ma ajutati cu o informatie . Acum un an de zile , din cauza faptului ca aveam nevoie de o suma de bani urgent , iar procedura de a face un credit la banca era de durata , am facut un credit la Provident ,pentru suma de 1500 de lei , cu plata săptămânală la agent . Totul a decurs perfect normal pana in luna decembrie când am vrut sa platesc o suma mai mare de bani , fiindca voiam sa imi inchid creditul cat mai curand posibil.M-am întâlnit cu doamna agent sa ii dau bani , si am stabilit de comun acord sa ma contacteze când va trebui sa fac urmatoarea plata . Mentionez ca inainte de ultima intalnire cu doamna eu mi am schimbat numarul de telefon , dar am anunțat o , ea spunând ca l a înregistrat pe cel nou . Pana la sfarsitul lunii martie eu am stat linistata , stiind ca doamna nu m a cautat fiindcă acea perioada din decembrie si pana atunci a fost acoperită de acea sumă de bani pe care o achitaaem . Intr o zi m am trezit cu ea la locul de munca , foarte indignată , spunându mi ca nu am mai achitat de mult timp si ca ea a încercat sa ia legătură cu mine dar ca a pierdut numarul meu vechi . Din cauza faptului ca doamna si nici instituția in cauza nu m au instintat in niciun fel ca trebuie sa reiau plățile am fost inscrisa in biroul de credit cu intarziere de 60 de zile pentru suma de 240 de lei . Le am solicitat sa ma scoată din biroul de credit pentru motivul ca efectiv nu am stiut ca trebuie sa reiau plățile deoarece agenta nu m a sunat iar eu am stat linistita fiindcă stiam ca am plătit in avans .am solicitat un desfasurator al apelurilor ca sa demonstrez ca doamna nu a luat legătură cu mine in acea perioada insa avea numarul meu nou , fiindcă am comunicat inainte sa fac eu acea plata . Întrebarea mea este ce demers pot face impotriva lor in cazul in care ei refuză sa solicite stergerea mea din biroul de credit ? Si as mai avea nevoie sa stiu car3 sunt obligatiile acestei instituții , inainte de a inscrie un client in biroul de credit ? Va multumesc anticipat , răspunsul dumneavoastra mi ar fi de mare ajutor ! | |
|
|
|
20-06-2017 |
 | Oana Vizitator |
| Ati rezolvat situatia??!! Eu ma confrunt cu o situatie similara...desi am inteles ca au fost clienti carora li s.a sters biroul de credit in cazul meu nu e asa...dvs ce ati facut??? | |
|
|
|
20-06-2017 |
 | Oana Vizitator |
| Un director de zona din partea companiei, m.a sfatuit sa insist telefonic si sa sesizez protectia consumatorului.. Spune dansa ca o clienta dema dansei a patit la fel, ca dupa telefoane, insistente si cearta au sters.o, eu sunt decisa sa merg si in instanta, intrucat au fost cei care au produs restanta, in perioada respectica neavand agent, ulterior a venit un agent, insa dansii au introdus in biroul de credit ....acum le.am achitat anticipat si nu vor sa aplice la stergerea din biroul de credit.. | |
|
|
|
23-06-2017 |
 | Dianaioana.m
|
| Buna ziua , Da , am rezolvat situația in urma sesizării pe care am facut o la ei . Atata timp cat ratele nu le ati achitat din cauza faptului ca nu a ti avut o comunicare buna cu agentul aveti castig de cauza . In cazul in care nu puteti rezolva situația pe cale amiabilă cu ei , faceti o sesizare la ANSPDCP , ei se ocupă de astfel de situatii . Sper din inima sa va rezolvați problema fiindca stiu prin ce treceți ... O zi buna ! | |
|
|
|
24-06-2017 |
| Creditorul poate solicita ștergerea debitorului din biroul de credit. Depinde de fiecare situație în parte și de argumentele și insistența debitorului. În caz de abuz se poate face o sesizare privind încălcarea drepturilor consumatorului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
03-08-2017 |
 | TudoseRares1975@gmail.com
|
| Am avut un card la garanți bank si am rămas restant 45 zile probleme medicale dar după perioada asta am achitat tot bani 200. Ei mau raportat la biroul de credit fara înștiințare fara o negociere fara un plan de plata .Le am cerut sami dea unextraz că am plătit cat e dobândă si datoria nu mia făt nimic mulțumesc | |
|
|
|
09-02-2018 |
 | Gabi Vizitator |
| Buna ziua! Am o nelamurire. Sant inregistrat in Biroul de Credit si am gasit pe net cateva firme de avocati care se ocupa cu stergerea din baza de date a Biroului de Credit contra cost binenteles. Intrebarea mea este daca se poate asa ceva si daca sa contactez o astfel de firma? | |
|
|
|
06-05-2018 |
 | Alina sta Vizitator |
| Buna ziua, Dacă datoria dvs către ei a fost achitată,sau ati ajuns la zi cu restantele,puteti face o solicitare către cei de la Provident pentru a va scoate din Biroul de credit.In cateva zile se rezolva.Lucrez in domeniu,vorbesc in cunostiinta de cauza. Succes! | |
|
|
|
20-06-2019 |
 | Paula Ilie Vizitator |
| Buna ziua, Din pacate, a devenit o rutină ca tot mai multe societăți financiare care acordă credite cu plata săptămânală pe piata din Romania, sa "blocheze" clienții prin raportări negative către Biroul de Credite. Fac acest lucru in mod deliberat, astfel, clienții nu mai pot accesa credite la bănci, si sunt nevoiți să apeleze continuu la aceste societăți financiare, care le acorda creditele chiar dacă i-au raportat la Biroul de Credit. Simpla sesizare a societății sau chiar amenințarea cu plângere la OPC nu ii mai sperie, astfel că, e nevoie de intervenție specializată. Ne ocupam de aceste cazuri, pe care le soluționam cu succes. Apelați 0751.847.012. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |