Forum avocaţi > Comercial

Returnare produse cumparate de la mag. Domo

30-11-2013
Vizitator
Buna ziua,

In data de 24.11.13 m-am deplasat la magazinul DOMO din incinta Real Aradului sa achizitionez un produs Home Cinema. Am vorbit cu un angajat DOMO ca vreau un Home Cinema cu Blue-Ray. Angajatul mi-a indicat un astfel de produs marca Sony, pe care l-am cumparat, insa ulterior, cand am ajuns acasa si l-am desfacut am observat ca nu este produsul pe care l-am dorit: Blue-Ray si conexiunea ARC.

Pe data de 26.11.13 m-am deplasat la acelasi magazin cu produsul in ambalajul original, pentru a mi-l schimba/achizitiona alt model. Acolo mi s-a spus ca trebuie sa completez o cerere (atasata), pe care am completat-o, iar la insistentele unui angajat de acolo mi s-a cerut sa completez la motivul schimbarii ca l-am primit cadou si nu este modelul pe care mi-l doresc. La momentul acela angajatul DOMO mi-a adus la cunostiinta regulamentul de returnare al produsului, insa acest regulament nu mi-a fost prezentat nici la achizitionare, nici in cutia produsului, nici pe verso la factura.

Mentionez ca aparatul este cumparat pe firma iar firma nu poate oferi cadouri de acest fel.

A doua zi dimineata administratoarea firmei s-a deplasat la magazin pentru a recupera cererea si a scrie motivele adevarate. Angajatul DOMO i-a inapoiat cererea si a fost completata alta, cu motivele reale, cerere care a fost depusa in aceeasi zi, in jurul orei 11.30, insa nu am primit nici un raspuns.

As dori sa stiu cum pot sa ii actionez in instanta sau ce optiuni am ca sa imii recupez bani de la ei ca nu mai vreau sa am de a face cu ei.

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC4QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.domo.ro%2Fcomunicate%2FRegulament_Returul_produselor_in_31_zile_27sep11.pdf&ei=NsGZUovWJYiOtQaLvIGYCA&usg=AFQjCNEXpTjdevB7Gc6D0ahi37ml62tvXQ&sig2=-kpH_YEU2iDw-8Il9HJYtw&bvm=bv.57155469,d.Yms
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.