Forum avocaţi > Comercial

Contract de colaboraré cu un evaluator de fonduri europene

13-06-2017
Vizitator
Buna seara. Am o problema cu o firma de elaborare de proiecte pentru fonduri europene. Am luat legătura cu firma respectiva mi-au dat toate detaliile despre măsura pe care vroiam ,la momentul actual nu aveam firma deschisă. Mi-au spus sa merg sa deschid un SRL, am deschis unul (firma de construcții ) le-am trimis toate toate datele ce mi sa cerut pentru întocmirea dosarului. SRL trebuie sa fie fără activitate. Sa deschis sesiunea anul trecut si răspunsul care mi-l-au dat a fost ca sa închis in 5 zile dar nu înțelegeam de ce nu la depus in acele 5 zile. Mi sa spus ca trebuie sa aștept pana anul acesta. Anul acesta mi-au cerut declarația de inactivitate de la ANAF totul ok pana aici. A venit timpul si sa redeschis sesiunea,întreb ce sa întâmplat cu proiectul meu,mi-au dat același răspuns ca si anul trecut. Mi sa părut ceva dubios si am mers la alt consultant si mi-a zis ca eu pe codul Caen pe care îl am nu am fost niciodată eligibil. Am sunat la firma de consultanta si le-am zis ca m-au pus sa deschid o firma pe care nu sunt eligibil si ca m-au înșelat. Am cerut restituire sumei plătite de 3100 de lei la semnarea contractului. Mi-au trimis ca răspuns ca,sa încheiat colaborarea noastră ,au zis ca,era contractul doar pe un an. Dar într-un articol pune ca la un an de la semnarea contractului si in caz de nereușită se auto renovează pe încă doi ani sau se restituie suma platita. Făcând mențiune de acest articol mi-au trimis o scrisoare avocatul lor ca nu trebuie sa a-mi restituie bani pentru ca nu i-am anunțat ca vreau să-mi implementez proiectul dar nu este adevărat am toate email-urile care i le-am trimis si unde a-mi cereau toate datele necesare pentru proiect( datele firmei ,pe ce vreau sa cheltui bani model de utilaj preț absolut tot) Ce pot face in aceasta situație. O seara buna
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.