|
29-06-2017 |
 | Diana Vizitator |
| Bunica mea are 2 imprumuturi la provident facute pentru un var care a plecat din tara...aceasta nu sia putut permite sa dea mai mult de 20 lei pe luna deoarece la vremea cand acest var a plecat ea sa operat de cancer si nu isi permite sa achite k are tratamente de luat...ce se poate face?? | |
|
|
|
04-07-2017 |
| În ce stadiu este situația, s-a început executarea silită sau doar s-au făcut somații de plată? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
04-07-2017 |
 | Diana Vizitator |
| E in stadiu de notificari | |
|
|
|
08-07-2017 |
| Nu plătiți nici un ban și nu faceți nici un fel de înțelegeri amiabile până ce chestiunea nu se lămurește [editat]. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
19-12-2017 |
 | Dana Vizitator |
| Am făcut in anul 2015 un credit la provident, l-am achitat mereu banii ii dădeam in ziua de salariu pe toată luna.. am achitat integral suma. Am făcut refinanțare in Iulie 2016 și am luat 4500 RON.. in dec 2016 am spus ca nu am posibilități sa plătesc și agenta mea a zis sa mai fac o rata in paralel .. am făcut încă un credit de 1600 RON.. precizez ca 3000 RON din prima rata am achitat.. dar n-am mai avut de unde fiindcă al meu concubin m-a părăsit și am rămas doar eu cu fetița mea. Am salariu minim .. sunt asistent personal, fetița având handicap grav.. am primit plic cu 2 datorii de 5800 RON și 2600 RON.. am casa pe numele meu... îmi pot face ceva?! | |
|
|
|
19-12-2017 |
| Dana a scris pe 19-12-2017: Am făcut in anul 2015 un credit la provident, l-am achitat mereu banii ii dădeam in ziua de salariu pe toată luna.. am achitat integral suma. Am făcut refinanțare in Iulie 2016 și am luat 4500 RON.. in dec 2016 am spus ca nu am posibilități sa plătesc și agenta mea a zis sa mai fac o rata in paralel .. am făcut încă un credit de 1600 RON.. precizez ca 3000 RON din prima rata am achitat.. dar n-am mai avut de unde fiindcă al meu concubin m-a părăsit și am rămas doar eu cu fetița mea. Am salariu minim .. sunt asistent personal, fetița având handicap grav.. am primit plic cu 2 datorii de 5800 RON și 2600 RON.. am casa pe numele meu... îmi pot face ceva?! Contractele pe care le-ați încheiat conțin o mulțime de clauze considerate prin lege abuzive. Faceți o sesizare la ANPC prin care să arătați că dvs v-ați plătit datoria și că restul sumei solicitate se compune din penalități și dobânzi calculate în baza unor clauze abuzive. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
13-11-2018 |
 | Ana Maria Vizitator |
| Buna seara! Astazi am primit o somatie cum ca sunt pusa in urmarire pentru executare silita....vreau sa va intreb daca pot achita suma la sfarsitul luni o sa mai existe vreo problema?? | |
|
|
|
13-11-2018 |
| Ana Maria a scris pe 13-11-2018: Buna seara! Astazi am primit o somatie cum ca sunt pusa in urmarire pentru executare silita....vreau sa va intreb daca pot achita suma la sfarsitul luni o sa mai existe vreo problema?? Buna ziua. Intrenbarea este incompleta pentru ca doar dvs va stiti situatia cu aceasta societate Provident. Daca este somatie care provine de la provident duceti-va si lamuritiva diferendul cu acestia. Cu atat mai mult dupa plata ultimei rate de la sfarsitul acestei luni (cum spuneti dvs) sa va dea o hartie prin care este scris, semnata si stampilata de ei prin care va specifica finalizarea contractului si ca nu mai au nici o pretentie. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
13-11-2018 |
| Puteți încheia o eșalonare de plată, dar mai întâi este necesar să verificați dacă este vorba despre o executare silită reală, adică dacă încuviințarea executării silite este încuviințată de o instanță de judecată. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
04-12-2018 |
 | Simoba Vizitator |
| Buna ziua! Am facut un credit la provident in anul 2013.Am achitat o parte,restul nu am mai putut. Acum 2 ani am primit prin posta un plic de la ei,in care ma amenintau cu poprirea.Si atat.De atunci nu am mai primit nimic de la ei. Intrebarea mea este:acest provident aplica penalitati de intarziere?pt ca cineva mi-a spus ca avand deja o dobanda f mare (85%) nu mai pun si penalitati. Multumesc! | |
|
|
|
04-12-2018 |
| Simoba a scris pe 04-12-2018: Buna ziua! Am facut un credit la provident in anul 2013.Am achitat o parte,restul nu am mai putut. Acum 2 ani am primit prin posta un plic de la ei,in care ma amenintau cu poprirea.Si atat.De atunci nu am mai primit nimic de la ei. Intrebarea mea este:acest provident aplica penalitati de intarziere?pt ca cineva mi-a spus ca avand deja o dobanda f mare (85%) nu mai pun si penalitati. Multumesc! Impun și penalități, evident. Dacă primiți vreo notificare sau o somație de la executor luați legătura cu un avocat înainte de a plăti chiar și o sumă mică, deoarece dreptul la acțiune privind creanța pretinsă este posibil să fie prescris. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
07-05-2019 |
 | Antonia Vizitator |
| Buna ziua..am un credit facut la provident..nu mai reusesc sa imi plătesc ratele deoarece sunt destul de mari ( 185 de lei pe săptămână) si nu am mai platit ultimele două rate ...poate sa imi puna proprire pe salar? ce se poate intampla? | |
|
|
|
07-05-2019 |
| Antonia a scris pe 07-05-2019: Buna ziua..am un credit facut la provident..nu mai reusesc sa imi plătesc ratele deoarece sunt destul de mari ( 185 de lei pe săptămână) si nu am mai platit ultimele două rate ...poate sa imi puna proprire pe salar? ce se poate intampla? buna ziua, sigur ca da. Are interesul sa-si recupereze banii imprumutati. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
14-05-2019 |
| Antonia a scris pe 07-05-2019: Buna ziua..am un credit facut la provident..nu mai reusesc sa imi plătesc ratele deoarece sunt destul de mari ( 185 de lei pe săptămână) si nu am mai platit ultimele două rate ...poate sa imi puna proprire pe salar? ce se poate intampla? Da, poate să vă pună poprire. Încercați să negociași cu ei o altă eșalonare de plată sau o amânare pentru o perioadă de timp a plăților. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-07-2019 |
 | Marius Vizitator |
| Buna ziua!..Am un credit la Provident facut in 2015. Am platit o parte din credit,dar restul nu am reusit. Azi am primit o instiintare de la executor precum ca s-a inceput executarea mobiliara. Ce pot face in acest caz? Poate sa faca executarea mobiliara sau este doar o amenintare din partea lor? Multumesc! | |
|
|
|
11-07-2019 |
| Buna ziua. Daca v-a venit adresa de poprire de la executor (PLICUL PROVINE DE LA EXECUTOR) , procedura de urmat este cea a contestatiei la executare. ATENTIE- NU ARUNCATI PLICUL. Daca plicul poarta amprenta de la Provident sau alta firma de recuperare creanta, este doar o amenintare si nu aveti de ce da curs acesteia. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
11-07-2019 |
 | Mariu Vizitator |
| Buna ziua!..Nu am primit nimic in plic decat o simpla hartiuta pe care scrie Instiintare,datele si adresa executorului si ca se va efectua executarea mobiliara. Multumesc frumos! | |
|
|
|
11-07-2019 |
| Mariu a scris pe 11-07-2019: Buna ziua!..Nu am primit nimic in plic decat o simpla hartiuta pe care scrie Instiintare,datele si adresa executorului si ca se va efectua executarea mobiliara. Multumesc frumos! Verificați dacă este vorba despre o procedură de executare silită reală sau este vorba doar despre o simplă somație. De foarte multe ori, firmele de recuperare înduc în eroare debitorii cu privire la începerea unei proceduri de executare silită. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
23-07-2019 |
 | Avocat Oancea Jasmine ✓ Bucuresti 0745117933 jasmine_oancea@yahoo.com avocatoancea.ro
|
| Buna ziua, Contractele incheiate cu provident contin multe clauze abuzive. Indiferent de faptul ca a fost inceputa executarea silita sau ca este doar in stadiul de notificari, constatarea caracterului abuziv al clauzelor se poate solicita oricand, actiunea fiind imprescriptibila. Pentru constatarea caracterului abuziv al clauzelor se introduce actiune la instanta de judecata si se solicita restituirea sumelor de bani achitate in baza clauzelor constatate ca fiind abuzive. Astfel, chiar daca sunteti in executare silita, dar introduceti actiunea avand ca obiect constatarea caracterului abuziv, se va proceda la compensarea sumelor pe care dv. le aveti de dat cu sumele pe care le obtine ca urmare a constatarii caracterului abuziv. Un alt aspect, daca achitati vreo suma de bani, nici nu se mai poate pune in discutie o eventuala prescriptie, si, de cele mai multe ori, actiunile Providentului sunt prescrise. De asemenea, daca negociati cu dansii o esalonare este greu de introdus ulterior actiunea in constatarea caracterului abuziv. Fiecare caz in parte necesita o strategie bine pusa la punct. | In cazul in care doriti consultanta juridica si/sau reprezentare ma puteti contacta la numarul de telefon: 0745.11.79.33 sau pe email jasmine_oancea@yahoo.com. Cu stima, Av. Jasmine Oancea
| |
|
|
|
|
15-09-2019 |
 | Munteanu Vasile Vizitator |
| Subsemnatul Munteanu Vasile st.Bravilor 10 bl.T3 ap 37 et 3 Constanta client mai vechi al Provident va anunt ca am achitat ultimul credit bancar la dv. anul trecut in luna Dec. 2018. Au trecut 8 luni si continui sa primesc saptamanal mesaje de amenintare cu executare si evacuare silita, dosare si judecatorie, etc. Daca nu verificati nici acum situatia actuala si continuati sa ma stressati cu astfel de mesaje de amenitare promit ca va dau in judecata si fac anunt si pe facebook-sa stie lumea cat de "seriosi" sunteti. Chiar nu verificati mesajele trimise de un calculator defect si incapabil??? Am pastrat toate mesajele si voi face cunoscut mai departe organelor in drept. Am sunat la nr. tel. anexate la mesajele respective si nu puteti fi contactati: casuta vocala, operatori indisponibili, numere neaccesabile, etc. Am vorbit cu agentul Provident din Constanta, cellui caruia am achitat toate ratele pana la ultima chitanta. Mi s-a spus ca este o gresala, mesaje trimise de calc. aiurea si neverificate. Asta nu ma multumeste si rabdarea mea a luat sfarsit, am agenda plina de mesajele dv. eronate cu amenitari si tot felul de tampenii. Astept o confirmare a mesajului meu, dar nu prea mult caci deja am vb. pentru demararea plangerii penale respective. Urmeaza plangerea mea pe fb, ca sa stie si alti clienti ce "firma seriasa" sunteti | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |