Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Comercial

Lipsa unui contract de prestari servicii intre un PFA si o societate din UE

26-12-2013

Buna ziua. In urma cu ceva timp m-am inregistrat ca PFA in Romania. La scurt timp am inceput colaborarea cu o societate comerciala din Italia in numele careia trebue sa execut instalarea unor urilaje la diferite locatii din Europa. Totul decurge normal, platile vin la timp, dar partenerul de afaceri refuza sa semnese un contract de prestari servicii cu PFA ul meu. Care ar fi riscurile, excluse cele care privesc o eventuala neplata a serviciilor prestate. Mai exact, lipsa contractului poate implica probleme de natura fiscala sau de alta natura daca eu platesc regular darile catre stat? Va multumesc anticipat.
Răspunde
 28-12-2013

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
In principiu, nu. Dar, poate exista riscul ca dvs. sa efectuati lucrarile si sa nu mai fiti platit. Nu veti avea o cale legala, in acest caz, pentru a obliga societatea la plata serviciilor prestate.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-01-2014
Bucuresti

lipsa unei relatii comerciale sau de munca de oirce tip cu acea firma va poate cauza ...necazuri.. de la justificarea platior primite si pina la imposibilitatea de a pretinde efectuarea platilor catre dv . trebuie sa gasiti o formrula pentru reglementarea situatiei, sau mcar sa initiati o corespondenta juriidica ce sa echivaleze cu un contract

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.