Forum avocaţi > Comercial

Vanzare masina

30-10-2017

Buna ziua! In urma cu 3 ani am vandut masina unei persoane care la randul ei a vandut o mai departe fara sa o inscrie la financiar.Problema e ca, contractul de vanzare- cumparare nu este semnat de cumparator.
Masina a fost radiata in baza acelui contract de la sectia financiara si intre timp am primit o amenda de 500 ron.Daca ma duc la politie sa fac o notificare ca la data de masina a fost vanduta si radiata de la financiar iar politia o sa mi spuna ca, contractul nu e semnat de cumparator, ce sa fac? Daca radiez masina de la politie, persoana care va fi prinsa la volan ma poate da in judecata?...ca pana la urma exista contractul de vanzare-cumparare dar fara semnatura cumparatorului.
Nu stiu ce sa fac legal ca sa nu mai am probleme.Persoana care a cumparat masina nu mai raspunde la telefon, va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat.Multumesc.
Răspunde
 30-10-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Ar trebui sa chemati in judecata cumparatorul dvs. in baza contrctului pe care il aveti dvs. pentru ca instanta sa dispuna radierea de pe numele dvs. al autoturismului. Pe dvs. nu va intereseaza daca mai departe a instrainat masina catre un alt cumparator. Daca raspunde actiunii, poate si el chema mai departe cumparatorul final pentru ca masina sa fie inscrisa pe numele cui trebuie.

Politia nu va radia masina in temeiul contractului dvs., decat daca exista o hotarare judecatoreasca privind radierea de pe numele dvs.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-10-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Sorin_giangu a scris pe 30-10-2017:
Buna ziua! In urma cu 3 ani am vandut masina unei persoane care la randul ei a vandut o mai departe fara sa o inscrie la financiar.Problema e ca, contractul de vanzare- cumparare nu este semnat de cumparator.
Masina a fost radiata in baza acelui contract de la sectia financiara si intre timp am primit o amenda de 500 ron.Daca ma duc la politie sa fac o notificare ca la data de masina a fost vanduta si radiata de la financiar iar politia o sa mi spuna ca, contractul nu e semnat de cumparator, ce sa fac? Daca radiez masina de la politie, persoana care va fi prinsa la volan ma poate da in judecata?...ca pana la urma exista contractul de vanzare-cumparare dar fara semnatura cumparatorului.
Nu stiu ce sa fac legal ca sa nu mai am probleme.Persoana care a cumparat masina nu mai raspunde la telefon, va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat.Multumesc.

Buna ziua,
In primul rand trebuie sa rezolvati problema cu amenda. Faceti contestatie la amenda primita cu motivarea aratat de dvs in mesaj. Cu notificare la politie nu rezolvati.
Nu e clar cine nu a semnat....cumparatorul de la dvs sau al doilea cumparator?

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-10-2017

Av. Raluca Ifrim a scris pe 31-10-2017:
Sorin_giangu a scris pe 30-10-2017:

Buna ziua,
In primul rand trebuie sa rezolvati problema cu amenda. Faceti contestatie la amenda primita cu motivarea aratat de dvs in mesaj. Cu notificare la politie nu rezolvati.
Nu e clar cine nu a semnat....cumparatorul de la dvs sau al doilea cumparator?
Răspunde
 31-10-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Probabil ca doreati sa raspundeti la intrebare, dar ati omis...doar ati citat mesajul dvs initial si raspunsul meu.
Repet intrebarea: cine nu a semnat? Care cumparator? al dvs...sau al doilea? Si de unde stiti ca masina a fost revanduta?

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-11-2017

Buna ziua! Cel caruia i am vandut eu masina.Mai departe nu stiu daca a fost facut alt contract, pt ca nu mai dau de el.Ultima data cand am vb cu el mi a spus ca vandut masina.Multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.