Forum avocaţi > Comercial

Ma reclama pentru furt. cand nu am furat nimic

06-12-2017
Vizitator
Am lucrat la un magazin alimentar. Iar apoi magazinul la preluat altcineva dar pana sa isi rezolve actele pentru firma eu am lucrat dar pe firma unde eram deja amgajata aproape 1 luna de zile. Cand mi.am dat demisia si mi sa inchis contractul de munca domni care preloase magazinul mi.au zis ca ne vedem la politie pentru ca nu am putut sa merg la inventar. Iar ieri ma anuntat ca au filmari cu mine ce faceam cu banii si ca le duce la politie. Ce e de facut? Ce se poate intampla
Răspunde
 06-12-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă se face o plângere penală veți fi citată pentru a da declarații. Dacă nu vă considerați vinovată spuneți asta în declarația de la poliție. Este posibil ca la inventar să fi lipsit unele bunuri și angajatorul să vă spună că au filmări tocmai pebtru a vă convinge să vă înțelegeți amiabil.
Când ați preluat gestiunea ați făcut un inventar?
Oricum, dacă sunteți chemată la poliție nu mergeți fără avocat deoarece este foarte important ca ceea ce declarați să fie consemnat corect în declarație. Polițistului judiciar îi mai pot scăpa unele detalii importante.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-12-2017
Vizitator
Inventarul a fost facut a doua zi dupa ce am plecat eu cand am avut decizia de incetare a contractului de munca . Cand au facut inventaru eu leam spus ca nu pot ajunge si mi.au zis de atunci ca ne vedem la politie din magazin nu sa luat nimic bunuri, doar cele care imi apartineau. Eu nu am avut contract de munca pe firma lor .
Răspunde
 06-12-2017
Vizitator
Au fost facute 2 inventare unu la cere am participat si eu iar altul dupa ce am plecat. Primu a fost facut in momentul in care sefa mea nu a mai putut sa se ocupe de magazin si a vorbit cu domnul de acum ca pana isi face actele firmei poate sa mearga pr firma iei in continuare ... el zice ca are filmari cand ce faceam eu cu banii , bani pe care nu ii bateam pe toti in casa de marcat si trebuia sa ii ascund si la repezeala ii bagam ba in buzunar ba pe subt masa de la casa de marcat lucru de care el stia iar cand nu aveam clienti ii strangeam pe toti si ii puneam intr.un portmoneu de care el stia dar posibil asta sa nu se vada in filmari. El poate sa scoata din filmarile de pe camera ceea ce ii convine lui care sa ma incrimineze pe mine... eu daca pierd toate astea sa nu fiu crezuta ne avand un avocat ca nu imi permit eu ce patesc adica imi face dosar sau amenda??? Am vorbit si cu sefa la care am fost angajata si ea mia zis sa stau linistita
Răspunde
 06-12-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă nu ați făcut inventar la angajare este mai greu să se dovedească lipsa unor bunuri. Singura problemă este afirmația privind acele filmări dar este posibil să nu existe nici o filmare ci acele afirmații să fie doar o formă de presiune psihică prin care să vă determine să colaborați.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-12-2017
Vizitator
Am inteles. Multumesc frumos
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.