Forum avocaţi > Comercial

As putea da statul roman in judecată pt condițiile din închisoare?

12-12-2017
Vizitator
Buna ziua am un unchi acum in varsta de 64 ani care a facut închisoare 11 ani la termen pt omor ( intr-un moment de furie maxima si-a ucis soția care il înșela cu un cunoscut de-al lui asta ca o paranteza ) sa eliberat acum 5 luni si a auzit el nu stiu pe unde ca ar putea da statul roman in judecată pt condițiile din închisoare adica ca nu erau condiții prea bune acolo ceva de genu ca erau foarte multi in camera metri pătrați nu corespundeau mâncarea foarte proasta va poate spune el mai multe , credeți ca exista șanse sa primească despăgubiri ? Nu are bani sa plătească in avans ședințele care ar urma la avocat doar ca sar putea face un contract intre dumneavoastra si el si din despăgubirea care ar urma sa o primească sa aveti cota parte de acolo ceva de genu asa a auzit ca se mai face el nu poate ridica bani din despăgubire fara ca dumneavoastra sa nu va primiti onorariul stabilit prin contract . Va las si doua numere de tel al meu si al lui
Al meu 0766581228
Al bunicului pe nume Gheorghe Ștefan 0737183989
Va multumesc anticipat
Răspunde
 13-12-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, puteti.
Exista nenumarate cazuri castigate in acest domeniu.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.