Forum avocaţi > Comercial

Contestatie ANAF - m-au pus sa platesc pensie pentru PFA inchis

26-01-2018
Vizitator
Buna seara Am avut un PFA 2002 ____ 2015 l am inchis M au pus sa platesc retroactiv in urma cu 5 ani sanatatea 13 000 ron Am platit la ANAF 10 000 mai am 3000 de dat La sfarsitul anului 2017 mi a venit de la ANAF sa platesc pensie 7000 ron pe anul 2012 2013 2014 Daca depun o contestatie la ANAF sa nu platesc pensia credeti ca am sanse Sau sa ma judec cu ANAF ul Ce ma sfatuiti sa pot scapa sa nu platesc pensia Va multumesc
Răspunde
 27-01-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Depunerea unei contestatii la ANAF pentru a fi exonerat de plata CAS nu va rezolva problema platii lor. O actiune in instanta se justifica doar daca aveti dreptate in ceea ce sustineti. Inchiderea unui PFA nu rezolva neplata CAS si CASS.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2018
Vizitator
In perioada 2012 _2015 nu am avut obligativitatea platilor la pensie ci numai impozitul si sanatatea plati pe care le am respectat in perioada respectiva În perioada 2012- 2015 veniturile reale obtinute din activitate erau mai mici decat salariul brut si mai mici de 35 % din salariul brut fapt ce a determinat neobligativitatea platii ptr pensie In decizia de impunere catre pensie am de platit 0 Ron De ce ma obliga sa platesc din urma daca nu am fost anuntata la timp Multumesc ptr raspuns
Răspunde
 27-01-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Pentru ca nimeni nu poate invoca necunoasterea legii, si, pe de alta parte asa procedeaza ANAF.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2018
Vizitator
Din cele scrise de mn mai sus daca as merge in instanta cu un avocat credeti ca am sanse sa castig Adica sa nu mai platesc pensia din urma Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.