Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Comercial

Disputa privind retinerea fraudulenta a depozitului la inchirierea unei masini

09-02-2018
Vizitator
Buna Ziua,

Am inchiriat o masina destul de ieftin, 12.5 E /zi, si in plus mi-au retinut un deposit de 600E.
Cand am intors masina, totul era in regula, dar tipul care facea primirea, dupa ce s-a invartit de cateva ori in jurul masinii, mi-a spus ca vede nu stiu ce zgaiba de un milimetru undeva pe portiera soferului. M-am uitat si eu, dar nu era nimic vizibil - se vedeau reflectiile la lucrurile din jur doar. Oricum, ma grabeam, intarziam la aeroport, si i-am spus doar sa-mi returneze depozitul, si daca mai vrea sa discutam alta data putem s-o facem. Oricum, pe cat vedeam eu nu era nimic acolo. Am facut si poza cu rezolutie buna, si am si pozele trimise de ei - toate aceste poze nu arata nimic vizibil.
In cele din urma mi-au retinut depozitul de 600E - si imi spun ca daca nu-mi convine sa ma adresez cui vreau eu... Ce sa fac? Exista cineva aici care poate sa ma ajute sa-mi recuperez banii?

Mulumesc,
Cornel..
Răspunde
 10-02-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Este nevoie sa va interesati in tara in care ati fost de legislatia aplicabila acestui aspect. Noi nu avem de unde sa stim legile altor tari. Personal sunt convinsa ca au mizat pe graba dvs. de a pleca la aeroport. Problema trebuia transata atunci, pe loc. Dupa o discutie in contradictoriu, ati fi rezolvat-o chiar in favoarea dvs. Intre timp este posibil ca zgarietura chiar sa fi aparut, "aranjata" acolo. Pana la urma, o fotografie nu poate fi opusa unei situatii reale si este foarte posibil ca legislatia lor sa prevada ceva in acest sens. In plus, cred ca ei stiu foarte bine ca dvs. nu aveti acum nicio sansa sa rezolvati favorabil, de aceea v-au si recomandat sa va adresati cui vreti.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-02-2018
Vizitator
Toata intamplarea a avut loc in Romania - o firma care inchiriaza langa aeroportul Otopeni - firma se numeste Magrenta.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.