Forum avocaţi > Comercial

Oare se poate ca firma sa functioneze doar cu vanzatorul

16-02-2018
Vizitator
buna ziua . detin o intreprindere individuala din 2010 in care figurez doar cu numele . sotul meu se ocupa atat de contabiliatea firmei cat si aprovizionarea magazinului. in acte sotul meu figurand doar angajatul firmei ca vanzator..problema mea este ca noi neam despartit in decembrie 2017. eu am fugit de acasa de frica lui unde am si sediul firmei .inapoi imi este frica sa ma intorc pentru ca el a motivat ca as fii bolnava psihic si ca am nevoie de spitalizare .iar mai nou sunt amenintata de el ca toate aceste probleme cu firma cu datoria la anaf unde avem un dosar de esalonare o sa le suport eu ca am fugit de responsabilitati . fiind firma trecuta pe mine . ca el este doar un simplu vanzator in firma si ca nu va fii tras la raspundere.. DAR. aceasta firma functioneaza si in zii de azi fara mine . sotul meu fiind cel care se ocupa in continuare de ia .bine mersi sa insurat iar la noua lui sotie ia facut acte ca fiind vanzatoare nu stiu cum fara mine . mentionez ca eu nu stiu sa ma descurc nici in contabilitate si nici nu am fst sa depun declaratii sau ce mai era nevoie la anaf .va rog sa ma indrumati unde sa merg si ce ar trebui sa fac nu am pe nimeni sa ma ajute eu necunoscand aceste modalitati despre firma . nu am actele firmei asupra mea nu am stampila nu am nimik. va multumesc frumos si va doresc in contiunare o zii minunata .
Răspunde
 16-02-2018
Vizitator
Eva a scris pe 16-02-2018:
buna ziua . detin o intreprindere individuala din 2010 in care figurez doar cu numele . sotul meu se ocupa atat de contabiliatea firmei cat si aprovizionarea magazinului. in acte sotul meu figurand doar angajatul firmei ca vanzator..problema mea este ca noi neam despartit in decembrie 2017. eu am fugit de acasa de frica lui unde am si sediul firmei .inapoi imi este frica sa ma intorc pentru ca el a motivat ca as fii bolnava psihic si ca am nevoie de spitalizare .iar mai nou sunt amenintata de el ca toate aceste probleme cu firma cu datoria la anaf unde avem un dosar de esalonare o sa le suport eu ca am fugit de responsabilitati . fiind firma trecuta pe mine . ca el este doar un simplu vanzator in firma si ca nu va fii tras la raspundere.. DAR. aceasta firma functioneaza si in zii de azi el . sotul meu fiind cel care se ocupa in continuare de ia semnand si stampiland facturi si ce mai este de primit. .bine mersi sa insurat iar la noua lui sotie ia facut acte ca fiind vanzatoare nu stiu cum fara mine . mentionez ca eu nu stiu sa ma descurc nici in contabilitate si nici nu am fst sa depun declaratii sau ce mai era nevoie la anaf .va rog sa ma indrumati unde sa merg si ce ar trebui sa fac nu am pe nimeni sa ma ajute eu necunoscand aceste modalitati despre firma . nu am actele firmei asupra mea nu am stampila nu am nimik. va multumesc frumos si va doresc in contiunare o zii minunata .
Răspunde
 17-02-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Vă sfătuiesc să închideți intreprinderea individuală deoarece în acest caz răspundeți cu întreaga avere nu doar în limita capitalului social, așa cum este cazul la un SRL. De vreme ce nu aveți controlul, cea mai bună soluție este să o închideți.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.