|
08-03-2018 |
 | Stefan Vizitator |
| Buna ziua, as dori sa stiu daca am dreptul de a-mi deschide sau investii intr.o afacere cu lozuri proprie sau doar prin parteneriat cu loteria romana? Sau deloc? Multumesc! | |
|
|
|
09-03-2018 |
| Buna ziua, Doar in parteneriat cu loteria romana. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
10-03-2018 |
 | Stefan Vizitator |
| Parteneriatul consta in agentie mandatara,spun ei pe site. Eu as dori sa imiprim eu lozuri mele,modelul meu, nr de castiguri stabilite de mine, parteneriat as dori sa pot distribui lozurile mele in agentiile lor contra uni comision,taxe? Se poate? | |
|
|
|
10-03-2018 |
| Nu se poate. Imprimarea lozurilor este stabilita prin lege. ... dar, in contextul celor precizate de dvs. am si eu o intrebare: presupunand ca imprimati dvs. lozurile, ar trebui sa fie unele castigatoare si unele necastigatoare. In conditiile in care se trage lozul castigator, dvs. veti da premiile ?!? | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
10-03-2018 |
 | Stefan Vizitator |
| Bineinteles ca eu(compania), presupunand ca loteria ar acepta un parteneriat pentru un comision,taxa,etc. In momentul in care semnam contractul si incepem distribuirea lozurilor,compania va vi obligata sa aibe un Fond de Premii, pe care am fi dispusi sa lasam si loteria sa aibe control asupa lui. | |
|
|
|
10-03-2018 |
 | Stefan Vizitator |
| De aceea am specificat Legal,asigurand Fondul de Premii si tot ce este necesar Legal. Dar am discutat cu cei de la loterie si mi.au spus ca detin monopol si raspunsul lor este negativ? Problema mea este de ce? Daca nu vor parteneriat de ce este facuta legea pentru ei ca sa poata de tine monopol? Nu este corect. De exemplu as putea face parteneriat cu Petrom si distribui in toate statiile lor, demonstrand Legal Fondul de Premii si compania dar legea interzic, de ce? | |
|
|
|
10-03-2018 |
 | Stefan Vizitator |
| Am gasit sa spunem o oarecare portita darpe care nu o prea inteleg, Loteria Publicitara. La fel a vrea sa stiu daca pot organiza Legal o (campanie,loterie publicitara) cu lozuri razuibile?daca da, sub ce forma? Multumesc! | |
|
|
|
11-03-2018 |
| Asa este „loteria nationala„ detine monopol! Faceti o sesizare la consiliul concurentei in acest sens. „Loteria publicitara” este altceva, o alta forma ... este ceva asemanator cu emisiunile TV numite ”bingo”. Este o forma de publicitate a unui produs sau serviciu. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
11-03-2018 |
 | Av. Diana Roman Vizitator |
| Da, doar teoretic loteria publicitara ar trebui sa fie cea pe care o mai intalniti la supermarketuri cum ar fi Mega Image cand va da un loz razuibil cu care s-ar putea castiga diverse produse, excursii. Doar teoretic pentru ca ei fac concursurile respective mult mai putin in scop publicitar, ci pentru a strange date cu caracter personal si informatii despre clientela pentru a construi profilul clientilor si nu numai, dar asta este alta discutie. Una este loteria publicitara si alta este, "da-mi numarul tau de telefon si adresa si te inscriu la tombola"... ei mai degraba ar putea numi asta loteria SRI sau intelligence, in niciun caz publicitara, insa e vina autoritatilor si poate si a oamenilor ca nu le sesizeaza abuzurile. La fel procedeaza si coca-cola care tot lanseaza campanii cu asa-zise tombole promotionale in care iti dai datele inainte de a te inscrie... si aici sta bineinteles toata cheia si scopul concursului, de fapt, ca si in primul caz. De ce sa cheltui bani pe informatii despre clienti cand ei ti le pot trimite gratis vanzandu-le iluzii? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |