Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Comercial

CE ACTE TREBUIE PENTRU A DESCHIDE UN MAGAZIN ONLINE CU ROCHII FACUTE DE MINE ACASA

23-04-2018
Vizitator
AS DORI SA STIU SI EU CE ACTE IMI TREBUIE SA-MI DESCHID UN MAGAZIN ONLINE CU ROCHII CUSUTE DE MINE ACASA .MOMENTAN DETIN UN PFA CE ACTE MAI IMI TREBUIESC SI DE UNDE SE POATE SCOATE ? DORESC SA FAC TOTUL LEGAL
VA MULȚUMESC ANTICIPAT
Răspunde
 23-04-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Nu exista vreun soi de autorizatie necesara pentru a vinde lucruri pe internet. Trebuie doar sa aveti o societatea (SRL) sau persoana fizica autorizata care sa aiba ca si obiect de activitate realizarea de haine/imbracaminte si vanzarea en-detail a bunurilor textile pe internet.

In rest, trebuie sa va tineti contabilitatea si sa declarati toate veniturile pe care le inregistrati (sa emiteti facturi si sa depuneti declaratiile aferente la finante).

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-04-2018
Vizitator
Ce cod CAEN TREBUIE PENTRU A PRODUCE SI VINDE ONLINE ?
Răspunde
 30-04-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Cod CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-05-2018
Vizitator
AM UITAT SA INTREB DACA AM UN PFA CROITORIE PENTRU A COASE ROCHII SI A VINDE ONLINE ÎMI TREBUIE UN CERTIFICAT DE PRODUCATOR SAU CERTIFICAT CEVA SI DE UNDE SE PROCURA AS DORI SA FAC TOTUL LEGAL VA MMULȚUMESC ANTICIPAT
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.