Forum avocaţi > Comercial

Ecommerce business

07-05-2018
Vizitator
Buna ziua,

Doresc sa-mi deschid un online store prin intermediul platformei Shopify si as vrea sa stiu ce prevederi are legislatia din Romania cu privire la deschiderea unui astfel de business. Ma puteti ajuta, va rog cu mai multe detalii?

Multumesc!
Răspunde
 10-05-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Pai daca aveti deschisa societate cu obiect de activitate comert online luati legatura cu cei de la platforma SHOPIFY. Situl pe care il veti face se ridica pe platforma respectiva si trebuie sa va adaptati acelei platforme de magazin online. Pe sit trebuie sa aveti conditii de livrare, vanzare, protectia datelor, etc care se supun Legea 365/2002 privind comertul electronic cu modificarile aduse prin legea 121/2006 si Ordonanta 130/2000 cu modificarile aduse prin legea 51/2003

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-05-2018
Vizitator
Bună George,
Salutari!
Vă pot ajuta în continuare la magazinul de lansare magazin pentru afacerea dvs. online. Am lucrat ca dezvoltator de web din ultimii 12 ani în domeniu și am expertiză pentru a vă satisface așteptările față de realitate.

Vă rugăm să contactați mai departe, pentru a vă prezenta lucrările mele anterioare

În așteptarea de a auzi mai departe

Salutari
Deep
Răspunde
 14-05-2018

Am eu un super magazin Shopify de vanzare, e nou, are payment gateway pe SRL-ul meu, la procesatorul 2Checkout, super produse, tema responsive scumpa, doar tema a fost 180$, toate social media accounts bine facute si intretinute. Colectii de winner products.
Il vand convenabil pentru ca nu mai am timp de el, am copil mic si, cu magazinul online, trebuie sa fii alert.
Răspunde
 05-12-2018
Vizitator
Salut. Am apelat la un site care ofera servicii de găsit jumătatea. Am achitat o luna Premium aprox. 60 ron. M-am convins rapid ca e un fake (profile false, poze împrumutate, etc.) si l-am frecventat din ce in ce mai rar. La o luna distanță, descopăr minus 300 ron in cont. Cer bancii explicație, banca cere prestatorului de servicii si ma anunta ca e ok, ca am fost de acord sa mi se retraga lunar banii respectivi, printr o prelungire automata a statutului de membru Premium. Mentiunea era scrisa mic si cu caractere aproape albe. N am sesizat atunci. Ca sa ma retrag, mi au cerut sa completez un formular, cu nume complet si adresa domiciliu. Date pe care NU le am furnizat la inscriere. Acolo figurez cu un pseudonim. Ulterior am aflat ca acest site are ramificatii world wide si mărturiile a sute de inși descriu identic ceea ce mi se intampla. Mi am blocat cardul. La scadenta, nu vor avea ce sa traga din cont si urmeaza, din ce stiu, sa ma ameninte cu firme de recuperare. Intrebarea mea: cum pot sa ma retrag legal din acest "contract" fara sa le completez formularul, pe care l vor fie pe fax fie scrisoare trimisa in Luxemburg, fie pdf semnat. Mulțumesc
Răspunde
 05-12-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Vedeti ca in aplicatia respectiva exista indrumari si "butoane" pentru dezabonare si practic de reziliere a unui contract de acest tip online. Inca nu am. auzit de amenintari pentru plata abonamentelor pe aplicatii online. In general un astfel de contract inceteaza la 1 an disdanta cu conditia sa nu le dati acceptul pt prelungirea contractului. Deci, inainte de finalitatea perioadei de 12 luni de la data semnarii acordului online vedeti ca situl respectiv va va trimite o cerere de acceptare prelungire conditii si contract. Atunci este momentul sa nu vă dati acordul prelungirii contractului si conditiilor sitului respectiv.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-12-2018
Vizitator
Din păcate nu pot si nu doresc sa platesc inca 11 luni a câte 300 ron. Am cautat acele butoane de dezactivare. Ele nu exista.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.