Forum avocaţi > Divort

Adeverinta venit

06-07-2018

Pt a se stabili domiciliul copilului la mine, trebuie sa am si eu un venit? Copilul are pe numele lui indemnizatie de insotitor de 1150. Eu nu am niciun venit pe numele meu, nu am carte de munca.
Răspunde
 07-07-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Mai bine solicitați ca dvs să fiți angajat în funcția de asistent personal al copilului și astfel veți primi salariul minim pe economie, la care se adaugă vechimea dacă este cazul. Trebuie să vă informați dacă se fac angajări la DGASPC de care aparțineți .

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-07-2018

Nu ma pot angaja ca asistent personal pt ca am nevoie de o declarie din partea sotului ca este de acord.
Răspunde
 08-07-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pentru stabilirea domiciliului minorului la dvs. trebuie sa demonstrati ca detineti conditii decente pentru a asigura cresterea si educarea minorului. Ar fi indicat totusi sa realizati un venit minim, insa in situatia in care nu va puteti angaja, va trebui sa aduceti alte probe prin care sa demonstrati ca puteti asigura copilului un trai decent.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-07-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Depinde de situatia dvs de fapt. Ori menmenționați multe detalii, ori luati legătură cu un avocat sa discutati in amănunt.

Daca de exemplu aceasta e oricum situatia de o buna perioada de timp si copilul e bine îngrijit nu vad de ce ar fi decisiv venitul.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-07-2018
Vizitator
Bună ziua sunt căsătorită și am o fetiță în vârstă de 3 ani. Sunt plecată din țară cu fetiță de 6 luni. Bineînțeles cu acordul soțului pt că el mi a semnat o declarație notariale care are valabilitate până în anul 2021.El mi a spus că dorește să divorțam și m a amenințat că o să îmi ea fetiță. Eu sunt obligată să mă întorc în țară cu fetița daca el bagă la divorț?cum pot să îmi apar fetita să nu poată tatăl ei să mi o ia? Eu i am spus că îmi doresc să avem custodie comună. Însă fetita sa aiba domiciliul la mine. Va rog să mă ajutați cu niste sfaturi!cum este mai bine să procedez ca să nu îmi ia fetita?Cum să mă apăr?va multumesc
Răspunde
 12-07-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Vedeti intai ce anume cere el daca formuleaza actiune. In functie de asta exprimati punctul dvs de vedere.

Nu tb sa va prezentați personal, dar ar fi f indicat sa aveti avocat.

Puteti divorta de comun acord si la notariat.

De asemenea ar fi util sa verificați periodic si portalul instanței de la ultimul domiciliu comun pt ca e posibil ca el sa nu indice in cerere actuala dvs adresa din străinătate ci pe cea din tara.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-07-2018
Vizitator
Buna seara
Răspunde
 15-07-2018
Vizitator
Sotul meu adica concubinul ca nu ne-am mai trecut in acte are un baiat din prima casatorie care a facut zilele aste 19 ani a fost plecat cu mama lui din tarq mai multi ani in Grecia si de anul trecut s-a stabilit in tara la sc si el este in clasa a 11-a calculandu-se diferit ani de sc de cei din Grecia si de un an si ceva sotul ii plateste la un salariu minim pe economie 284 lei pensie in care mama lui dandu-l pe sotul meu in judecata acum un an si ceva pt marirea pensiei si nu s-a luat in consideratie ca sotul mai are si fetita noastra in varsta de 9ani in intretinere.Cum pot sa procedez sa se restabileasca din nou pensia alimentara si pana la ce varsta ii va mai plati sotul pensie?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.