Forum avocaţi > Divort

Ancheta sociala - Pagina 5

Start 5  6  Final
 12-11-2020
Vizitator
Fiul meu a primit mesaj pe messenger de la mama lui in care a specificat că "să nu vând niste pui de câine fiindcă i-a trecut in partaj si se numeste furt între soți". Sincer, am izbucnit în râs...De ce anume: cățeii sunt fatati pe 19.08.2020 iar ea a părăsit domiciliul pe 06.06.2020. In cererea de partaj, adăugată in prima ședință, erau trecute bunurile mobile mobile si bunurile imobile. La sedinta de azi, avocata a venit cu o cerere si pentru un credit, acesta fiind initial de 51.000 lei iar in cadrul acestei ședințe s-a dovedit ca acest credit ar fi, in urma refinantarilor facute, ca ar fi crescut la 132.000 lei. Sunt considerate bunuri comune si cele facute dupa ce a parasit domiciliul?
Răspunde
 12-11-2020

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
In cazul divorţului, regimul matrimonial încetează la data introducerii cererii de divorţ, cu excepţia cazului în care soţii cer instanţei de divorţ să constate că regimul matrimonial a încetat de la data separaţiei în fapt (art. 385 din Codul civil)

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-11-2020
Vizitator
Av.STARJIL M. a scris pe 12-11-2020:
In cazul divorţului, regimul matrimonial încetează la data introducerii cererii de divorţ, cu excepţia cazului în care soţii cer instanţei de divorţ să constate că regimul matrimonial a încetat de la data separaţiei în fapt (art. 385 din Codul civil)

Mai pe înțelesul meu, afirmațiile soției sunt nefondate?
Răspunde
 13-11-2020

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Incetarea regimului matrimonial la data introducerii cererii de divorț inseamna ca odată introdusă cererea de divorț, raporturile patrimoniale devin practic incompatibile cu raporturile de familie/vreun regim matrimonial.

Cu alte cuvinte, achizitionarea de noi bunuri, asumarea de noi obligatii se fac in nume propriu de fiecare dintre viitorii fosti soti, ca si cum nu ar mai fi casatoriti.

In ceea ce priveste cateii; la caini perioada de gestatie este intre 58-68 de zile maxim, iar raportat la data fatarii (19.08) inseamna ca a ramas gestanta dupa 13.06.2020, adica in nici intr-un caz mai devreme de 7 zile dupa parasirea domiciliului de catre sotie la 06.60.2020 (separarea de fapt), iar sotia - evident -nu a avut niciun cuvant de spus asupra montei.

Insa, daca si pe perioada casatoriei ati valorificat puii catelei din montele anterioare, iar cainele a fost achizitionat in timpul casatoriei, cu bani comuni, este considerat bun comun si poate fi inclus la partaj. Daca vindeti puii, va poate cere jumatate din banii obtinuti. Daca ii donati, va poate cere jumatate din pretul pe care il au puii pe piata de gen.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-11-2020
Vizitator
Puii obținuți in timpul casatoriei au fost vânduți iar banii au fost folosiți în cadrul gospodariei.
Monta în urma careia au rezultat acestia din urmă, a avut loc in data de 16.06.2020. Deci, ce drept are să solicite ceva?
Răspunde
 13-11-2020

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
V-am explicat mai sus.
Inlocuiti cainele cu un apartament dat in chirie. Si cainele, si apartamentul sunt bunuri comune si produc venituri (banii obtinuti pe pui/chiria) dupa incetarea regimului matrimonial, dar pana la divort si partajare. Pana la divort, veniturile bunurilor comune se impart.
Daca v-ati fi luat un caine dupa plecarea ei si ar fi facut acest caine pui, banii erau doar ai dvs.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-11-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Mihaitza a scris pe 13-11-2020:
Puii obținuți in timpul casatoriei au fost vânduți iar banii au fost folosiți în cadrul gospodariei.
Monta în urma careia au rezultat acestia din urmă, a avut loc in data de 16.06.2020. Deci, ce drept are să solicite ceva?

Sotia nu are niciun drept asupra banilor obtinuti din vanzarea puilor de caine, deoarece acesti pui au fost conceputi dupa data separarii in fapt.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-11-2020
Vizitator
Bună dimineața!
M-am uitat pe portal și am văzut că in data de ieri, a apărut o modificare la dosar, in ceea ce privește obiectul dosarului din "divorț" în "divorţ stabilire domiciliu minor, exercitarea autorităţii părinteşti, pensie de întreţinere". Bănuiesc că această modificare a fost făcută de către instanță.
Deși, in cadrul celor doua ședințe avute până acum, avocatul soției a introdus și cererile pentru partaj, banuiesc că acesta se va judeca ulterior pronunțării divorțului.
O a două speță, ar fi faptul că pentru partaj, în afara de bunurile imobile si mobile, la a doua ședință a fost solicitat si partajul unui credit. Acest credit a fost inițiat in 2013, unde am semnat ca si codebitori, atât eu cat si soacra mea. Au mai fost facute și refinanțări ulterioare unde am mai semnat, dar cel puțin, la ultimele doua nu am mai semnat deloc. Dimpotrivă, acestea au fost făcute doar de către soție, fără să mai ceară nici măcar acordul sau părerea mea. Abia, in a doua instanță am aflat care este valoarea actuala a creditului, care din 51000 lei a ajuns la 132000 lei, până acum neștiind nimic. Creditul initial, a fost un credit pentru nevoi personale fără garantie imobiliară.
Răspunde
 18-11-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Mihaitza a scris pe 18-11-2020:
Bună dimineața!
M-am uitat pe portal și am văzut că in data de ieri, a apărut o modificare la dosar, in ceea ce privește obiectul dosarului din "divorț" în "divorţ stabilire domiciliu minor, exercitarea autorităţii părinteşti, pensie de întreţinere". Bănuiesc că această modificare a fost făcută de către instanță.
Deși, in cadrul celor doua ședințe avute până acum, avocatul soției a introdus și cererile pentru partaj, banuiesc că acesta se va judeca ulterior pronunțării divorțului.
O a două speță, ar fi faptul că pentru partaj, în afara de bunurile imobile si mobile, la a doua ședință a fost solicitat si partajul unui credit. Acest credit a fost inițiat in 2013, unde am semnat ca si codebitori, atât eu cat si soacra mea. Au mai fost facute și refinanțări ulterioare unde am mai semnat, dar cel puțin, la ultimele doua nu am mai semnat deloc. Dimpotrivă, acestea au fost făcute doar de către soție, fără să mai ceară nici măcar acordul sau părerea mea. Abia, in a doua instanță am aflat care este valoarea actuala a creditului, care din 51000 lei a ajuns la 132000 lei, până acum neștiind nimic. Creditul initial, a fost un credit pentru nevoi personale fără garantie imobiliară.

Partajul se va judeca ulterior solutionarii divortului, iar modificarile pe portal sunt efectuate de catre instanta.

In ceea ce priveste partajul, masa partajabila este compusa din totalitatea bunurilor si datoriilor dobandite de soti in timpul casatoriei.

Creditul va fi inclus in masa partajabila, daca a fost obtinut inainte de sapararea in fapt.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-11-2020
Vizitator
Am dreptul de a solicita accesul la dosar?
As putea face copii xerox sau poze cu telefonul după filele acestuia?
Risc sa supăr judecatorul dacă voi solicita acestea?
Răspunde
 28-11-2020

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Este dreptul dvs. sa studiati dosarul la arhiva.
Verificati pe portal daca instanta pe rolul careia aveti dosarul impune o programare ptr. arhiva. Va programati telefonic sau pe mail (dupa cum se indica), si puteti face poze cu telefonul in dosarele civile.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-11-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Mihaitza a scris pe 27-11-2020:

Puteti studia dosarul pentru pregatirea apararii, la arhiva judecatoriei unde se desfasoara judecata.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-11-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Mihaitza a scris pe 27-11-2020:

Aveți dreptul să studiați dosarul, dar trebuie să vă faceți o programare în acest scop la arhivă. Puteți face fotografii cu telefonul.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-12-2020
Vizitator
Buna seara!

Rezolutia ultimei ședințe a fost următoarea:
"Solutia pe scurt: Emite adresă către expertul psiholog desemnat în cauză pentru întocmirea raportului de evaluare a minorilor. Păstrează termenul de fond acordat la data de 11.02.2021."

M-am uitat azi pe portal si apare ca si dată a ultimei modificari, 15.12.2020 desi inainte cu o zi, am mers la judecatorie unde mi s-a comunicat ca nu a fost nimic adaugat la dosar din 26.11.2020 (data ultimei ședințe).
Din data de 5.12.2020, a venit acasă si cel de-al doilea copil. Mama lui i-a spus ca daca vrea sa plece de la ea, sa ia doar ce are pe el si doar caietele si cărțile, restul "fiind munca ei". Deși nu stă bine la învățătură, socrul mi-a comunicat că nici soția nu se prea ocupa de el atât pe plan școlar cât și din punct de vedere al întreținerii. Am aflat multe lucruri de la copil, care are 12 ani, printre care, mai nou, că un bărbat il punea sa ii zică "tată ". Întrebată de copil dacă s-ar mai căsători, a afirmat că da și că ar avea pe cineva. Totodată, mi-a spus, la telefon ca poate sa ramana si al doilea copil cu mine si ca ea "o ia de la zero". Deși nu i-am dat motive sa părăsească în aceasta vară domiciliul, continui să o bănuiesc de infidelitate.

In acest context, ce șanse aș avea să obțin custodia exclusivă a copiilor?
Deși, la ultimul termen am fost de acord cu desemnarea expertului psiholog, din particular cât și cu plata de 1/2 din cheltuielile cu aceste ședințe, cum as putea renunta invocand faptul ca nu am banii si timpul disponibil fiind nevoie si de deplasare in alt judet, acestea fiindu-mi necesare pentru ingrijirea copiilor. In cel mai rau caz, as opta la intocmirea unui raport psihologic intocmit de către D.G.A.S.P.C., din județ de la noi, ulterior dorind să cer re-audierea copilului cel mic in camera de consiliu.

Cel mai mult mi-as fi dorit ca sotia sa fie de acord cu divortul pe cale amiabilă dar desi i-am propus in trecut, a motivat ca odată introdusa cererea in instanță, nu se poate face asa ceva. As fi eliminat, în special, stresul provocat copiilor dar si cheltuielile si timpul pierdut. Cel mai mult, imi doresc sa fiu lăsat să am grijă in liniște de copii. Se pare că nu o mai interesează deloc de aceștia fiindcă i-a blocat peste tot (telefon, whatsapp, messenger). Consider ca atributul de mamă il poate primi doar prin faptul că sunt născuți de către ea. Ii trimit sa facă cursuri de sport, meditații scolare, le gătesc, le spăl, le calc hăinuțe, îngrijesc casa și mai merg si la serviciu. Conform afirmațiilor tatălui ei, care este și martorul desemnat al acesteia, nu știe nici ce face cand nu lucrează, nici nu avea grija de copilul care s-a intors la mine, nici nu îndrăznește să o intrebe ce gânduri are fiindca ii e frica ca nu il va mai ingriji medical.
Răspunde
 17-12-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Mihaitza a scris pe 15-12-2020:
Buna seara!

Rezolutia ultimei ședințe a fost următoarea:
"Solutia pe scurt: Emite adresă către expertul psiholog desemnat în cauză pentru întocmirea raportului de evaluare a minorilor. Păstrează termenul de fond acordat la data de 11.02.2021."

M-am uitat azi pe portal si apare ca si dată a ultimei modificari, 15.12.2020 desi inainte cu o zi, am mers la judecatorie unde mi s-a comunicat ca nu a fost nimic adaugat la dosar din 26.11.2020 (data ultimei ședințe).
Din data de 5.12.2020, a venit acasă si cel de-al doilea copil. Mama lui i-a spus ca daca vrea sa plece de la ea, sa ia doar ce are pe el si doar caietele si cărțile, restul "fiind munca ei". Deși nu stă bine la învățătură, socrul mi-a comunicat că nici soția nu se prea ocupa de el atât pe plan școlar cât și din punct de vedere al întreținerii. Am aflat multe lucruri de la copil, care are 12 ani, printre care, mai nou, că un bărbat il punea sa ii zică "tată ". Întrebată de copil dacă s-ar mai căsători, a afirmat că da și că ar avea pe cineva. Totodată, mi-a spus, la telefon ca poate sa ramana si al doilea copil cu mine si ca ea "o ia de la zero". Deși nu i-am dat motive sa părăsească în aceasta vară domiciliul, continui să o bănuiesc de infidelitate.

In acest context, ce șanse aș avea să obțin custodia exclusivă a copiilor?
Deși, la ultimul termen am fost de acord cu desemnarea expertului psiholog, din particular cât și cu plata de 1/2 din cheltuielile cu aceste ședințe, cum as putea renunta invocand faptul ca nu am banii si timpul disponibil fiind nevoie si de deplasare in alt judet, acestea fiindu-mi necesare pentru ingrijirea copiilor. In cel mai rau caz, as opta la intocmirea unui raport psihologic intocmit de către D.G.A.S.P.C., din județ de la noi, ulterior dorind să cer re-audierea copilului cel mic in camera de consiliu.

Cel mai mult mi-as fi dorit ca sotia sa fie de acord cu divortul pe cale amiabilă dar desi i-am propus in trecut, a motivat ca odată introdusa cererea in instanță, nu se poate face asa ceva. As fi eliminat, în special, stresul provocat copiilor dar si cheltuielile si timpul pierdut. Cel mai mult, imi doresc sa fiu lăsat să am grijă in liniște de copii. Se pare că nu o mai interesează deloc de aceștia fiindcă i-a blocat peste tot (telefon, whatsapp, messenger). Consider ca atributul de mamă il poate primi doar prin faptul că sunt născuți de către ea. Ii trimit sa facă cursuri de sport, meditații scolare, le gătesc, le spăl, le calc hăinuțe, îngrijesc casa și mai merg si la serviciu. Conform afirmațiilor tatălui ei, care este și martorul desemnat al acesteia, nu știe nici ce face cand nu lucrează, nici nu avea grija de copilul care s-a intors la mine, nici nu îndrăznește să o intrebe ce gânduri are fiindca ii e frica ca nu il va mai ingriji medical.

Din moment ce instanta a pus in discutie probatoriul si s-a pronuntat pentru efectuarea unei expertize psihologice, este putin probabil sa vi se admita un nou probatoriu.

Daca nu aveti posibilitatea sa achitati onorariul expertului, puteti formula o cerere de ajutor public judiciar.

De asemenea, daca doriti sa va modificati cererea de chemare in judecata, pe chestiunile referitoare la domiciliul minorilor, puteti face acest lucru numai cu acordul partii adverse, conform dispozitiilor art. 204 NCPC:

"(1) Reclamantul poate să-şi modifice cererea şi să propună noi dovezi, sub sancţiunea decăderii, numai până la primul termen la care acesta este legal citat. În acest caz, instanţa dispune amânarea pricinii şi comunicarea cererii modificate pârâtului, în vederea formulării întâmpinării, care, sub sancţiunea decăderii, va fi depusă cu cel puţin 10 zile înaintea termenului fixat, urmând a fi cercetată de reclamant la dosarul cauzei.

(2) Cu toate acestea, nu se va da termen, ci se vor trece în încheierea de şedinţă declaraţiile verbale făcute în instanţă când:

1. se îndreaptă greşelile materiale din cuprinsul cererii;

2. reclamantul măreşte sau micşorează cuantumul obiectului cererii;

3. se solicită contravaloarea obiectului cererii, pierdut sau pierit în cursul procesului;

4. se înlocuieşte o cerere în constatare printr-o cerere în realizarea dreptului sau invers, atunci când cererea în constatare este admisibilă.

(3) Modificarea cererii de chemare în judecată peste termenul prevăzut la alin. (1) poate avea loc numai cu acordul expres al tuturor părţilor."

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-05-2021
Vizitator
Av. Bratulescu Adela a scris pe 30-06-2020:
Avand in vedere faptul ca sotia este coproprietara, nu va sfatuiesc sa schimbati yala de la usa de acces in imobil, insa puteti face acest lucru dupa finalizarea partajului, daca imobilul va fi atribuit dvs in natura.
Aș dori totuși sa știu daca acum pot schimba yala deoarece, ambii minori locuiesc cu mine. Din decembrie 2020 a venit inapoi si celălalt minor. Acum, după 12 luni de cand a parasit domiciliul, o interesează atât copilul care a rămas la mine de atunci dar si de cel venit acasă în urma cu 6 luni. As vrea sa schimb yala fiindca poate am valori si lucruri in casa si curte care nu as vrea sa dispară. Nu am deranjat-o niciodata acolo unde locuieste acum, desi este tot proprietatea noastră comună. Nu am spus vreodată copiilor sa nu comunice cu aceasta dar parca e prea brusc interesul acesteia si doar in preajma termenului sedintelor la judecatorie. Până acum, nu "a stiut" de sărbători și de zilele de naștere ale copiilor. Nu participă cu nimic la creșterea și educația copiilor, in afara de faptul ca trimite prin poștă alocația de la stat a copiilor. As vrea ca pana la stabilirea de catre instanță a unui program de vizită a copiilor, sa fiu lăsat să mă ocup de educatia si cresterea copiilor. Iar dacă vrea sa vina să ii vadă sau să vorbească cu aceștia, as vrea sa fiu anunțat de către aceasta. I-am spus de două ori acest lucru dar se pare că nu vrea să înțeleagă.
Răspunde
 30-05-2021

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Daca sotia este plecata in mod voluntar din imobil de o buna bucata de vreme, faptul ca este coproprietara a imobilului in care acum locuiti doar dvs. si minorii nu va impiedica sa schimbati yala.

Nimeni nu are dreptul de a intra in domiciliul de fapt (locuinta) altei persoane, indiferent de dreptul de proprietate sau alt drept asupra imobilului, fara acceptul celui domiciliat acolo.
Dreptul de proprietate in acest caz nu are legatura cu dreptul la domiciliu, la viata privata.
Daca sotia vine si forteaza intarea fara acceptul dvs ori sparge yala face infractiunea de violare de domiciliu.
Este important cine domiciliaza acolo, nu cine e proprietar.

Insa sa fiti pregatit sa-i dati efectele personale (acte, documente).
Bineinteles, la un moment dat va trebui facut partajul.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-05-2021
Vizitator
Av.STARJIL M. a scris pe 30-05-2021:
Daca sotia este plecata in mod voluntar din imobil de o buna bucata de vreme, faptul ca este coproprietara a imobilului in care acum locuiti doar dvs. si minorii nu va impiedica sa schimbati yala.

Nimeni nu are dreptul de a intra in domiciliul de fapt (locuinta) altei persoane, indiferent de dreptul de proprietate sau alt drept asupra imobilului, fara acceptul celui domiciliat acolo.
Dreptul de proprietate in acest caz nu are legatura cu dreptul la domiciliu, la viata privata.
Daca sotia vine si forteaza intarea fara acceptul dvs ori sparge yala face infractiunea de violare de domiciliu.
Este important cine domiciliaza acolo, nu cine e proprietar.

Insa sa fiti pregatit sa-i dati efectele personale (acte, documente).
Bineinteles, la un moment dat va trebui facut partajul.

Are efecte mai mult decat cele personale. Actele sale, chiar și documentele copiilor dar și actele de proprietate ale proprietăților comune. Ba, mai mult, abia dupa ce a plecat, am constat ca a luat si câteva din bunurile familiei (aur).
De plecat, se poate spune ca a plecat voluntar desi la poliție a declarat ca am agresat-o fizic si verbal. Nu are nici o dovadă in aceast și chiar am copiii martori fiindcă au făcut scoala online din martie 2020 până acum două săptămâni. Există chiar si un document in acest sens primit de mine de la autoritati.
Stiu că la un moment dat va veni si rândul partajului dar deocamdată nici divorțul nu a fost pronunțat. Obiectul actual al dosarului este: divorţ stabilire domiciliu minor, exercitarea autorităţii părinteşti, pensie de întreţinere.
Răspunde
 01-06-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Mihaitza a scris pe 30-05-2021:
Av. Bratulescu Adela a scris pe 30-06-2020:
Avand in vedere faptul ca sotia este coproprietara, nu va sfatuiesc sa schimbati yala de la usa de acces in imobil, insa puteti face acest lucru dupa finalizarea partajului, daca imobilul va fi atribuit dvs in natura.
Aș dori totuși sa știu daca acum pot schimba yala deoarece, ambii minori locuiesc cu mine. Din decembrie 2020 a venit inapoi si celălalt minor. Acum, după 12 luni de cand a parasit domiciliul, o interesează atât copilul care a rămas la mine de atunci dar si de cel venit acasă în urma cu 6 luni. As vrea sa schimb yala fiindca poate am valori si lucruri in casa si curte care nu as vrea sa dispară. Nu am deranjat-o niciodata acolo unde locuieste acum, desi este tot proprietatea noastră comună. Nu am spus vreodată copiilor sa nu comunice cu aceasta dar parca e prea brusc interesul acesteia si doar in preajma termenului sedintelor la judecatorie. Până acum, nu "a stiut" de sărbători și de zilele de naștere ale copiilor. Nu participă cu nimic la creșterea și educația copiilor, in afara de faptul ca trimite prin poștă alocația de la stat a copiilor. As vrea ca pana la stabilirea de catre instanță a unui program de vizită a copiilor, sa fiu lăsat să mă ocup de educatia si cresterea copiilor. Iar dacă vrea sa vina să ii vadă sau să vorbească cu aceștia, as vrea sa fiu anunțat de către aceasta. I-am spus de două ori acest lucru dar se pare că nu vrea să înțeleagă.

Pana la stabilirea unui program de vizita, nu aveti nicio obligatie din punct de vedere legal, referitor la programul de vizita al mamei.

In ceea ce priveste schimbarea yalei, situatia este discutabila, deoarece aceasta poate invoca o lipsa de folosinta a imobilului.

Daca fosta sotie a sustras bunuri din locuinta dvs, formulati o plangere penala impotriva acesteia.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-07-2021
Vizitator
Dacă soția a plecat voluntar de acasă în urma cu 13 luni și divortul nici nu a fost soluționat, iar eu fac investiții în amenajarea locuinței, este recomandat?
Răspunde
RăspundeStart 5  6  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.