Forum avocaţi > Divort

Divorț

08-04-2014
Vizitator
Sunt căsătorită de aproximativ 4 ani si nu mai pot suporta certurile ,bataile,jignirile si indiferenta sotului in ceea ce priveste obligatiile familiare.Nu isi da nici un interes in ceea ce priveste cresterea copilului din punct de vedere financiar.nu lucreaza sta cu copilu si in urma cu un an ne-mai suportand indiferenta si nepasarea lui de a se duce la munca am decis sa lucrez eu sa navig deoarece nu suportam sa vad lipsurile si stand cu chirie si cu un copil in intretinere si fara nici un ban ...decand lucrez ii trimiteam salariul si cand ajungeam acasa nu vedeam nimic decat datorii si chiria neplatita si pe langa salariu se imprumuta de bani si ma mai imprumutam si eu ca nu ii ajungeau banii nestiind ce face el cu banii..pur si simplu isi bate joic de mine ca ma chinui sa ii fac un viitor copilului ...acum sunt in voiaj si pot spune ca tot timpul ma terorizeqaza si ma jigneste .intruna ma dispera sa ii trimit bani mai mult decat salariul meu de 950 de euro...s-au adunat de-a lungul timpului si simt ca nu mai am puterea sa ma lupt cu el si cu tot ceea ce are in cap ...am decis sa divortez in urma a tot chiar daca am spus ca voi rezista de dragul copilului dar nu mai rezist in ritmul acesta ,am ajuns la concluzia ca copilul va avea mai mult de suferit daca vede tot timpul certuri injuraturi amenintari,jigniri si batai..va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati as vrea luna viitoare cand ajung aacasa sa depun cererea de divort.vreau sa vorbesc cu el sa ajungem la un compromis pentru ca nici eu nici el nu este dispus sa renunte la copil eu m-am gandit pentru ca nu vreau ca fetita sa sufere mai mult sa cadem de acord la o custodie comuna ...va multumesc din suflet astept un raspuns sa ma indrumati eu sunt din navodari jud constanta.
Răspunde
 08-04-2014

in cazul descris de d-voastra se pare ca divortul este singura optiune. in reglementarea actulala nu exista notiunea de custodie comuna ci exrcitarea autoritatii parinteti in comun .trebuie sa cereti in cadrul actiunii de divort pe care o veti introduce ca minorei sa-i fie stabilit domiciliul la d-voastra.chiar daca sunteti plecata puteti face procura unui avocat care sa va reprezinte pe parcursul procesului de divort.
Răspunde
 24-04-2014
Bucuresti
0765894894
nicoleta_craciun2007@yahoo.com
Puteti sa divortati de sotul dvs. ,asta fiind singura optiune pe care o aveti,dupa parerea mea ,iar daca nu puteti veni in tara puteti trimite o procura unui avocat sa va reprezinte in cadrul procesului de divort. Acesta va stii ce trebuie sa faca pt dv.

AVOCAT NICOLETA CRACIUN
0765894894

AV.NICOLETA CRACIUN
0765894894
Răspunde
 25-04-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Inainte de introducerea actiunii de divort va tb sa parcurgeti etapa informarii privind beneficiile medierii.

In cazul dvs instanta nu e neaparat singura solutie, cu conditia ca ambii soti sa se inteleaga pt un divort de comun acord la notar. In afara de desfacerea casatoriei, tb sa va intelegeti asupra locuintei minorei (aici ar fi o dificultate dat fiind ca mai sunteti plecata si nu o puteti ingriji si supraveghea permanent - va tb sa gasiti o solutie). Stabiliti programul de vizitare pt celalalalt parinte, precum si contributia acestuia la cheltuielile de crestere si educare ale minorei.

Asta ar fi varianta cea mai rapida si mai putin costisitoare.

Cealalta varianta este cea a instantei.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.