Forum avocaţi > Divort

Divort de o persoana cu handicap

18-04-2014

Buna ziua
Sunt din cluj napoca sunt casatorit legitimcu o persoana cu handicap major,se afla in imposibilitatea de a merge, in scaun cu rotile deci nu este autosuficienta. Ave impreuna un copil in virsta de 3 ani si jumatate, copil a carui custodie as dori sa o obtin, posibilitatile mele inmomentul de fata fiind putin limitate ,eu la cererea ei am parasit domiciliul conjugal lucru pecare acum nu il mai recunoaste si nu imi da voie sa imi vad copilul invocand diverse motive , copilul fiind obisnuit cu mine sa il ducin fiecare dimineata la gradinita ,copilul este supus unui regim foarte sever de viata nu are voie sa faca nimic pt.ca face mizerie in casa. Mentionez ca ea locuieste incasa mamei ei iar eu sunt in cautarea unei chirii , am fost asisentul personal al ei pina acum nu de mult. Intrebarea mea este exista vreo sansa sa imi pot lua si creste eucopilul. Nu consum alcool nuam vicii. Eu am dus-o la serviciu decind ne-am casatorit deoarece in fotoliul rulant este dificil sa mearga, deci ea inacest moment se afla in imposibilitatea de a merge la muncama rog in cazul in care nu gaseste pe cineva sa o ajute cu transportul. Nr. meu de telefon este 0754675265 va rog ma aflu intr-o situatie disperata astept un raspuns cit mai urgent cu putinta.

Cu stima si respect
Răspunde
 24-04-2014

Buna seara!
ca sa se stabileasca domiciliul copilului la dvs., este bine sa aveti o locuinta deoarece pentru stabilirea domiciliului se efectueaza si o ancheta sociala. Daca nu va este permis sa aveti legatur cu minorul puteti initia la instanta de judecata o actiune in acest sens .
Răspunde
 24-04-2014
Bucuresti
0765894894
nicoleta_craciun2007@yahoo.com
Buna seara! In conditiile in care puteti demonstra ca mama nu are posibilitatea de a se ocupa de acest copil,aveti toate sansele;
de asemenea este indicat sa aveti locuinta deoarece pentru a putea stabili domiciliul copilului se efectueaza ancheta sociala.

AV.NICOLETA CRACIUN
nicoleta_craciun2007@yahoo.com
0765894894
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.