|
11-12-2024 |
 | Mihaitza74
|
| După ieșirea din plata pensiei a unui copil, se poate cere recalcularea pensiei pentru cel care este minor? | |
|
|
|
11-12-2024 |
| Dacă se dovedește că are mai multe nevoi decât la momentul stabilirii pensiei, se poate cere. De asemenea, se vor avea în vedere și veniturile dvs actuale, în sensul în care se verifică dacă aveți posibilități financiare suficiente (raportate și la datoriile/obligațiile pe care le aveți). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-12-2024 |
 | Mihaitza74
|
| Mama 7587 lei Tatăl 2800 lei Conform ultimei hotărâri, raportat la veniturile de 6127 lei din perioada iunie 2023, fiecare dintre copii, avea pensie de 1000 lei. Cel mare nu mai primește pensie, iar pentru cel mic se plătește 1000 lei conform ultimei hotărâri. Se poate reveni asupra ultimei hotărâri, cu șanse de mărire a pensiei? | |
|
|
|
11-12-2024 |
| Da, se poate. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-12-2024 |
 | Mihai_serv@yahoo.com Vizitator |
| Întreb fiindcă nu aș vrea să inițiez chemarea în judecată, decât dacă am certitudinea că se va mări cuantumul pensiei de întreținere. Tocmai din acest motiv v-am furnizat și informații despre veniturile fiecăruia dintre părinți. | |
|
|
|
11-12-2024 |
| Șansele sunt majore, merită încercat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
17-12-2024 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mihaitza74 a scris pe 11-12-2024: Mama 7587 lei Tatăl 2800 lei Conform ultimei hotărâri, raportat la veniturile de 6127 lei din perioada iunie 2023, fiecare dintre copii, avea pensie de 1000 lei. Cel mare nu mai primește pensie, iar pentru cel mic se plătește 1000 lei conform ultimei hotărâri. Se poate reveni asupra ultimei hotărâri, cu șanse de mărire a pensiei? Da, se poate solicita majorarea pensiei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-01-2025 |
| Mihaitza74 a scris pe 11-12-2024: Mama 7587 lei Tatăl 2800 lei Conform ultimei hotărâri, raportat la veniturile de 6127 lei din perioada iunie 2023, fiecare dintre copii, avea pensie de 1000 lei. Cel mare nu mai primește pensie, iar pentru cel mic se plătește 1000 lei conform ultimei hotărâri. Se poate reveni asupra ultimei hotărâri, cu șanse de mărire a pensiei? Buna ziua, Daca dupa ramanerea definitiva a hotararii de divort, veniturile parintilor sufera majorari/diminuari salariale, se poate solicita majorarea /diminuarea pensiei de intretinere. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-01-2025 |
 | Anca Vizitator |
| Am divorțat în 15.11.2021. in timpul căsătoriei s-a născut o fetiță, care după divorț a rămas la mine mama ei. Tatăl are drept la vizita ,doar că el vine când are chef de ea.sunt supărată că am fost sa declar la protecția copilului că fetiță când se întoarce de la tatăl ei , se plânge că doar toți 3 in pat (actuala sotie , tatăl și ea )că îi vede cum fac jocuri urate între ei și ea vede și dimineața când se trezește îl vede dezbrăcat(îi vede obiectul cu sânge). Am fost la protecția copilului să îl roage să nu mai doarmă toți 3 in pat, sa respecte fetiță de 5 anisori. Și n-au trimis la psiholog ca exagerez (separat eu cu psiholog fetiță alt psiholog. ) eu locuiesc în Bulgaria , căsătorită aici și divorțată aici. Va rog exista vreo lege sau ceva care să mă ajute sa limiteze aceste vacanțe prin fostul soț. Protecția copilului aici spune sa nu mai fac reclamații că acestea sunt fantezii ale fetiței și că legea ONU spune că copilul vrea nu vrea trebuie sa meargă în vizite la tatăl și dacă mai comentez îmi ia fetiță. Îmi cer iertare pentru greșeli de ortografie dar incerc sa caut răspunsuri. Să plătesc avocații aici mi-au ajuns la coaste nimeni nu te ajuta, toți țin cu el.multumesc pentru înțelegere și atentie | |
|
|
|
14-01-2025 |
| Dacă locuiți cu copilul în Bulgaria, cazul va fi judecat de către instanțele de acolo. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
14-01-2025 |
 | Anca Vizitator |
| Sunt conștientă că aici te judeci. Doar am vrut sa întreb dacă exista vreo lege ONU sau europeană eu sunt româncă fetiță dubla cetățenie , care să mă ajute cu faimoasa instituție protecția copilului care să mă ajute. Aici toți țin cu tatăl fetiței. Nimeni nu mă ajută . Doar atat | |
|
|
|
14-01-2025 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Anca a scris pe 13-01-2025: Am divorțat în 15.11.2021. in timpul căsătoriei s-a născut o fetiță, care după divorț a rămas la mine mama ei. Tatăl are drept la vizita ,doar că el vine când are chef de ea.sunt supărată că am fost sa declar la protecția copilului că fetiță când se întoarce de la tatăl ei , se plânge că doar toți 3 in pat (actuala sotie , tatăl și ea )că îi vede cum fac jocuri urate între ei și ea vede și dimineața când se trezește îl vede dezbrăcat(îi vede obiectul cu sânge). Am fost la protecția copilului să îl roage să nu mai doarmă toți 3 in pat, sa respecte fetiță de 5 anisori. Și n-au trimis la psiholog ca exagerez (separat eu cu psiholog fetiță alt psiholog. ) eu locuiesc în Bulgaria , căsătorită aici și divorțată aici. Va rog exista vreo lege sau ceva care să mă ajute sa limiteze aceste vacanțe prin fostul soț. Protecția copilului aici spune sa nu mai fac reclamații că acestea sunt fantezii ale fetiței și că legea ONU spune că copilul vrea nu vrea trebuie sa meargă în vizite la tatăl și dacă mai comentez îmi ia fetiță. Îmi cer iertare pentru greșeli de ortografie dar incerc sa caut răspunsuri. Să plătesc avocații aici mi-au ajuns la coaste nimeni nu te ajuta, toți țin cu el.multumesc pentru înțelegere și atentie Va trebui sa apelati la serviciile unui avocat din Bulgaria, deoarece orice chestiune legata de situatia minorei se solutioneaza de catre instanta pe a carei raza teritoriala domiciliaza copilul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |