Forum avocaţi > Divort

Ma inselat sotia si vrea divortul

22-06-2014
Vizitator
Buna sotia vrea sa divorteze dupa ce ma inselat si deja stau impreuna avem o fica de 10 ani si credite impreuna suntem casatoriti de 12 ani .Casa este mostenita de ea Eu trebuia sa plec din casa nefiind unde ma muta am plecat din tara Intrebarea mea ar fi care ar fi cea mai buna metoda de divort si fiind vina ei cum ramine cu creditele si 12 ani miam pus toti bani in casa ei .va multumesc
Răspunde
 22-06-2014
Bucuresti

aveti de rezolvat 3 probleme:
1. divortul
2. incredintarea minorului spre cresterre,
3 partajul bunurilor comune, inclusiv a creditelor

Răspunde
 23-06-2014
Vizitator
Depinde ce intelegeti prin cea mai buna metoda de divort.. daca va referiti la cel mai rapid si cel mai ieftin, probabil trebuie sa divortati prin notariat. Si partajarea creditelor o puteti face tot acolo.
Răspunde
 25-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
aveti posibilitatea sa va recuperati investitiile din ultimii 3 ani. cele mai vechi s-au prescris

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-06-2014
Vizitator
Buna ziua,
Va deranjaez cu o intrebare/sfat:
M-am despartit de sotie cu cativa ani in urma timp in care am tinut legatura am ajutat-o financiar acum ea doreste sa divorteze a depus acte samd am primit o invitatie la mediator la care nu am putut ajunge din cauza job-ului pe care il am fiind plecat prin tara ,mi-am spus punctul de vedere in scris vis a vis de mediator (deoarece asa mi sa spus ca in lipsa intrevederii pot avea un punct de vedere in scris in care mi-am exprimat dorinta de mi se inapoia banii pe care i-am imprumutat cu chitante western aferente nu am mai primit nici un raspuns referitor la dorinta mea . In cateva zile am primit un plic de la judecatoria sectorului 6 prin care mi se comunica ca am fost actionat in instanta in vederea divortului si trebuie sa aduc probe inscrisuri.....bla bla cateva pagini bune ...
Despartirea nu a fost produsa din cauza mea nu are relevanta acest aspect eu vreau doar banii care mi se datoreaza si ii semnaz toata documentatia de divort .
Cum trebuie sa procedez ? Ma poate ajuta cineva .

Cu stima
Răspunde
 25-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
cu chitantele aferente, puteti recupera sumele numai cele mai noi de 3 ani, restul s-au prescris

Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-06-2014
Vizitator
Buna ziua.Asi dori si eu o indrumare sau un sfat .Am cumparat in data de21 iunie 2013 o garsoniera la masarda de la o firma care se ocupa de asa ceva construiesc,Mentionez ca sa facut contract de vinzare cumparare si a fost achitata integral dar societate de la care am cumparato nu a racordato la curent,a avut un termen care si la luat si este specificat si in contractul de vinzare 21 august 2013 .pe care nu la respectat. Ce trebuie sa fac ca sa pot rezolva acest caz deoarece acesti mandatari de la care am cumparat invoca tot felu de scuze ,motive si mai nou numi mai raspunde daca ii sun.
Răspunde
 28-06-2014
Vizitator
TOMA a scris pe 27-06-2014:
Buna ziua.Asi dori si eu o indrumare sau un sfat .Am cumparat in data de21 iunie 2013 o garsoniera la masarda de la o firma care se ocupa de asa ceva construiesc,Mentionez ca sa facut contract de vinzare cumparare si a fost achitata integral dar societate de la care am cumparato nu a racordato la curent,a avut un termen care si la luat si este specificat si in contractul de vinzare 21 august 2013 .pe care nu la respectat. Ce trebuie sa fac ca sa pot rezolva acest caz deoarece acesti mandatari de la care am cumparat invoca tot felu de scuze ,motive si mai nou numi mai raspunde daca ii sun.
Răspunde
 30-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
in locul dvs as incerca mai intai prin avocat, trimiterea unei notificari - asta pt rezolvare amiabila, iar in caz ca nu se rezolva, se face actiune in instanta

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-06-2014
Vizitator
multumesc pentru indrumare.
Răspunde
 01-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
cu multa placere, pentru alte intrebari ma puteti contacta pe mail

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.