Forum avocaţi > Divort

Buna ziua

18-03-2015
Vizitator
va rog daca se poate sa ma indrume si pe mine cineva in legatura cu o problema cu care ma confront de catva timp. sunt casatorita de 13 ani, am un baietel de 8 ani si un apartament. relatia cu sotul se strica pe zi ce trece, mai exact este extrem de gelos posesiv si continuu ma jigneste si imi aduce acuzatii mai bine zis ma termina psihic. apartamentul in care stam este luat impreuna, innainte sa ma casatoresc eu am avut un apartament confort 3, l-am vandut am pus diferenta si am luat acest apartament mai mare in care stam. as vrea sa stiu care ar fi modalitatea cea mai usoara si ieftina sa scap din aceasta casnicie, copilasul meu va trebui sa treaca printr-o confruntare cu judecatorul? cum as putea sa procedez cu casa asa incat copilul sa nu aibe de suferit iar el sa ne lase in liniste?
Răspunde
 19-03-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna seara.
Puteti opta pentru desfacerea casatoriei printr-un birou notarial. Aceasta procedura este cea mai scurta si cel mai putin costisitoare, dar presupune ca partile sa se inteleaga cu privire la divort, la locuinta minorului, autoritatea parinteasca si pensia de intretinere.
Sau exista posibilitatea desfacerii casatoriei prin instanta de judecata. In cadrul actiunii de divort puteti opta pentru divort prin acord, divort din culpa comuna sau divort din culpa exclusiva. De asemenea instanta de judecata odata sesizata cu cererea de divort este obligata sa decida si in privinta minorului.
Minorul avand doar varsta frageda de 8 ani, nu v-a fi audiat. Procedura obliga audierea minorilor care au implinit varsta de 10 ani.
In situatia in care ajungeti la o intelegere cu sotul Dvs privind divortul notarial, neaparat sa faceti si partajul, existand posibilitatea razgandirii si sa nu mai doreasca partajul prin act notarial.
In caz de neintelegerea partilor instanta de judecata, sesizata solutioneaza si partajarea bunurilor comune.
Cu stima

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 20-03-2015
Vizitator
buna ziua. sant casatorita cu un cetatean englez de mai bine de 10 ani. practic Nu am trait impreuna , nu am copii, nu avem bunuri nimic. Nu vb, nu stiu nimic de el , El in tara lui, eu intr-o alta tara. Stiu ca acum ceva ani, s-ar fi intors sa divorteze, dar nu a dus totul pana la capat. Nu stiu motivele. Cum as putea face, farà ca eu sa vin in Romania. ?....
Răspunde
 08-04-2015
Vizitator
Contactati un avocat din Romania sa va deschida proces de divort.
Răspunde
 08-04-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua. Trebuie sa luati legatura cu un avocat, care sa se ocupe de divortul Dvs.Daca faceti dovada ca va aflati intr-o tarastraina exista posibilitatea desfacerii casatoriei si fara prezenta Dvs. Cu stima

Tel. 0726-108064
Răspunde
 30-04-2015
Vizitator
Và pot contacta Pe Dvs. Pentru acest caz ? Daca nu se poate ma puteti indruma catre un alt coleg/a??? Va multumesc.
Răspunde
 05-05-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua. Puteti contacta orice avocat. ... pe mine sau o alta colega. Decizia v-a apartine!
Cu stima

Tel. 0726-108064
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.