Forum avocaţi > Divort

Divort partaj casa bunui dinaintea casatoriei, escroc

06-05-2015
Vizitator
la sfarsitul luni septembrie mam casatorit in luna noiembrie am cumparat o casa dand la schimb apartamentul meu si o suma de banii extrasa din contul meu,naiva am trecut si sotul pe contractul casei am plecat inafara la munca si nici dupa o luna ma suna ca vrea sa ii acord divortul si banii pe partea lui de casa spune ca sa insurat cu mine doar pentru a ma face sa cumpar in timpul casatoriei ca sa imi intre in drepturi eu sunt plecata de 5 luni el nu a stat cu mn decat 2 luni acest om nu a muncit niciodata,saptamana viitoare ajung in romania vrea sa ii semnez divortul la notar si sa declar in scris ca ii voi da suma de 10mii de euro in maxim un an de zile,pretinde ca este indulgent cu aceasta suma si ma amenita ca daca merg in tribunal imi va cere jumate din casa care valoreaza 50 de mii de euro. VA ROG AJUTATIMA si suneti/mi ce este mai bine sa fac,cat timp ar dura un astfel de proces? eu sunt prostituata iar el a cautat doar sa profite de pe urma mea iar acum vrea sa ii semnez la notar pt ca dureaza mai repede am aflat ca vrea sa plece in alta tara cu alta domnisoara el de 5 ani a trait din bani primiti din tari straine cateva luni de la o domnisoara din italia alte luni una din austria,mi/a mancat foarte multi banii dar pretinde ca nu pot face nimik pt ca el ma convins sa muncesc si faptul ca imi lua banii pentru ca eram casatoriti de la foarte multa tensiune si stres am slabit si am aflat de cateva saptamni ca am anorexie. mi/as dori enorm sa imi recuperez casa macar am sanse? va multumescsi astept cu disperare un sfat
Răspunde
 06-05-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua. Nu trebuie sa va enervati si sa va consumati energia pe lucruri inutile. In nici un caz sa nu intrati in jocul lui amenintator. Veniti in tara, luati legatura cu un avocat, care sa se ocupe si de divort si de partajarea bunurilor comune. Doar faptul ca erati casatoriti la data cumpararii imobilului, fara sa contribuie financiar la achizitionarea imobilului nu este de natura sa primeasca parte din imobil. Sfatul meu este sa mergeti inainte, si sa reintrati in drepturi pe calea unei hotarari judecatoresti. Luati legatura cu un avocat, care analizand situatia Dvs pe baza documentelor va v-a indruma cel mai favorabil.
Cu stima

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.