|
20-08-2015 |
 | Alexandra Vizitator |
| Sunt cununata in cluj,dar nu am stat cu soțul meu, nu mi'am schimbat domiciliul si nici buletinul pe noul nume! Unde as putea sa bag divorțul in situația in care eu nu locuiesc in cluj si nu mai stiu nimic de soțul meu de aproape 3 ani. Va multumesc | |
|
|
|
20-08-2015 |
| Buna-ziua, Conform dispozitiilor legale cererea de divort este de competenta judecatoriei in circumscriptia careia se afla cea din urma locuinta comuna a sotilor. Daca sotii nu au avut o locuinta comuna sau daca niciunul dintre ei nu mai locuieste in circumscriptia judecatoriei in care se afla cea din urma locuinta comuna, judecatoria competenta este cea in care isi are locuinta paratul, iar cand paratul nu isi locuinta in tara este competenta judecatoria in circumscriptia in care isi are locuinat reclamantul. In cazul dvs ati putea introduce o cerere de divort motivat pe o separatie in fapt ce a durat mai mult de 2 ani, tinand cont de lipsa de contact si de faptul ca nu ati locuit impreuna pe durata casatoriei. In cazul in care doriti asistenta si reprezentare juridica de specialitate in demersul dvs ne puteti contacta la datele de mai jos in vederea programarii unei consultatii juridice. | Cu respect, Avocat Costache Andreea tel: 0769076154 email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com L-V: 10-17:30 Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc). | |
|
|
|
20-08-2015 |
 | Alexandra Vizitator |
| Noi ne'am cununat când eu eram in pnt cluj. Niciodată nu am stat împreună. Si nu stiu unde as putea divorța pt ca eu sunt din loc Hunedoara si pe el nu reușesc sa il găsesc. | |
|
|
|
20-08-2015 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| in acest caz, introduceti cererea de divort la instanta in circumscriptia careia locuiti - adica Hunedoara | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
20-08-2015 |
 | Alexandra Vizitator |
| Va mulțumesc frumos pt răspuns. O ultima întrebare, ce acte sunt necesare si știți ce faza ar trebui sa plătesc? Eu in certificat de căsătorie mi'am schimbat numele dar buletinul nu l'am schimbat după numele de la cununie, este ilegal? | |
|
|
|
20-08-2015 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| La cererea de devort se alatura certificatul de casatorie. Taxa judiciara este de 200 lei si se plateste la Directia de taxe si impozite din localitatea de domiciliu | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
28-08-2015 |
| Daca nu aveti schimbata cartea de identitate e posibil sa aveti probleme. Cum veti dovedi fara act de identitate identitatea? Si eu sunt de parere ca la Hunedoara veti putea divorta insa trebuie sa va pregatiti foarte bine apararea ca sa nu plece dosarul cine stie pe unde... Regula este ca divortul se introduce la ultimul domiciliu comun al sotilor. | |
|
|
|
30-08-2015 |
 | Alexandra Vizitator |
| Noi nu am avut domiciliu comun niciodata! Nu stiu nimic de el, dureaza un divort in lipsa lui? Si eu peste tot apar cu numele dinaintea casatoriei, chiar si pe listele de vot eram cu numele anterior. Am facut si scoala de Soferi pe buletinul acela. Ar trebui sa il schimb inainte sa bag divortul? | |
|
|
|
31-08-2015 |
| Instanta o sa va legitimeze. Daca aveti alt nume nu cred ca o sa va ia in seama. Incercati sa aveti avocat la proces pentru a se stabili clar unde sa va judecati. Avocatul trebuie sa analizeze acest aspect. E posibil sa va judecati in alt oras dar vedeti cu avocatul cum stabiliti in functie si de ceea ce vreti. Trebuie sa va prezentati la proces obligatoriu. | |
|
|
|
03-04-2017 |
 | Cristina Vizitator |
| Buna ziua..eu sunt plecata din tara..fostul meu sot este plecat inaintea mea k alta persoana si eu as dori sa divortez...cum pot face si ce pot face? | |
|
|
|
04-04-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Cristina a scris pe 03-04-2017: Buna ziua..eu sunt plecata din tara..fostul meu sot este plecat inaintea mea k alta persoana si eu as dori sa divortez...cum pot face si ce pot face? Va trebui formulata actiunea de divort in tara, la instanta pe raza careia se afla ultimul domiciliu comun al sotilor, iar in cazul in care ambii soti au domiciliul in strainatate, competenta de solutionare revine Judecatoriei sector 5, Bucuresti. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-04-2017 |
 | Alina Vizitator |
| Buna ziua. Am făcut cununia civilă la hațeg. Acum sunt plecată din țară și carte de identitate nu am, doar pașaport cu domiciliu stabil în germania(asa si in cazul sotului). Vreau sa divortez, eu sunt din alt oras. Pot depune cererea de divort la judecătoria orașului meu natal ? Nu am idee unde se află soțul meu. L-am rugat prin telefon sa rezolvam la primărie prin comun acord dar nu binevoiește sa vina sa semănăm.. Am incercat sa ii explic ca ne leagă un act, daca fac un copil va fii trecut pe numele lui.. pur si simplu nu.l interesează. Spune sa imi bat eu capul cu divorțul. Se poate face o procura sa rezolv eu la primărie și sa nu mai fiu nevoită să merg prin tribunele? Nu imi permite timpul sa fac asta. Orice soluție mai rapidă și nu asa costisitoare este bine venită. Mulțumesc | |
|
|
|
05-04-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Alina a scris pe 04-04-2017: Buna ziua. Am făcut cununia civilă la hațeg. Acum sunt plecată din țară și carte de identitate nu am, doar pașaport cu domiciliu stabil în germania(asa si in cazul sotului). Vreau sa divortez, eu sunt din alt oras. Pot depune cererea de divort la judecătoria orașului meu natal ? Nu am idee unde se află soțul meu. L-am rugat prin telefon sa rezolvam la primărie prin comun acord dar nu binevoiește sa vina sa semănăm.. Am incercat sa ii explic ca ne leagă un act, daca fac un copil va fii trecut pe numele lui.. pur si simplu nu.l interesează. Spune sa imi bat eu capul cu divorțul. Se poate face o procura sa rezolv eu la primărie și sa nu mai fiu nevoită să merg prin tribunele? Nu imi permite timpul sa fac asta. Orice soluție mai rapidă și nu asa costisitoare este bine venită. Mulțumesc Din pacate, daca sotul nu este de acord cu divortul, va trebui sa va adresati instantei de judecata. In situatia in care ambii aveti domiciliile actuale in strainatate, competenta de solutionare a cauzei revine Judecatoriei sector 5, Bucuresti. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-04-2017 |
| Alina a scris pe 04-04-2017: Buna ziua. Am făcut cununia civilă la hațeg. Acum sunt plecată din țară și carte de identitate nu am, doar pașaport cu domiciliu stabil în germania(asa si in cazul sotului). Vreau sa divortez, eu sunt din alt oras. Pot depune cererea de divort la judecătoria orașului meu natal ? Nu am idee unde se află soțul meu. L-am rugat prin telefon sa rezolvam la primărie prin comun acord dar nu binevoiește sa vina sa semănăm.. Am incercat sa ii explic ca ne leagă un act, daca fac un copil va fii trecut pe numele lui.. pur si simplu nu.l interesează. Spune sa imi bat eu capul cu divorțul. Se poate face o procura sa rezolv eu la primărie și sa nu mai fiu nevoită să merg prin tribunele? Nu imi permite timpul sa fac asta. Orice soluție mai rapidă și nu asa costisitoare este bine venită. Mulțumesc Buna ziua. In cazul dvs. divorțul se va putea face numai prin instanță. Daca veti contacta un avocat , in baza contractului semnat cu acesta, nu va mai trebui sa va prezentați dvs. la instanță , cu atât mai mult cu cat aveti domiciliul in strainatate. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
05-04-2017 |
| Cristina a scris pe 03-04-2017: Buna ziua..eu sunt plecata din tara..fostul meu sot este plecat inaintea mea k alta persoana si eu as dori sa divortez...cum pot face si ce pot face? Există posibilitatea ca dvs și soțul să formulați un divorț de comun acord în țară? Comunicați cu el? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
05-04-2017 |
| Alina a scris pe 04-04-2017: Buna ziua. Am făcut cununia civilă la hațeg. Acum sunt plecată din țară și carte de identitate nu am, doar pașaport cu domiciliu stabil în germania(asa si in cazul sotului). Vreau sa divortez, eu sunt din alt oras. Pot depune cererea de divort la judecătoria orașului meu natal ? Nu am idee unde se află soțul meu. L-am rugat prin telefon sa rezolvam la primărie prin comun acord dar nu binevoiește sa vina sa semănăm.. Am incercat sa ii explic ca ne leagă un act, daca fac un copil va fii trecut pe numele lui.. pur si simplu nu.l interesează. Spune sa imi bat eu capul cu divorțul. Se poate face o procura sa rezolv eu la primărie și sa nu mai fiu nevoită să merg prin tribunele? Nu imi permite timpul sa fac asta. Orice soluție mai rapidă și nu asa costisitoare este bine venită. Mulțumesc Puteți divorța în țară având reprezentare prin avocat (deoarece puteți face dovada că locuiți în străinătate). Dacă nu cunoașteți unde se află soțul, citarea se va face prin publicitate, afișare la ușa instanței și i se va numi un curator pentru reprezentarea intereselor sale. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
05-04-2017 |
 | Alina Vizitator |
| Mulțumesc pt răspuns. În acest caz cat durează procedura de divort si care sunt costurile ei? | |
|
|
|
05-04-2017 |
 | MARES NICULAE Vizitator |
| BUNA ziua am si eu o intrebare eu sunt separat din anul2005 ,eu am plecat in SPANIA pentru a munci si acasa in BRAILA a ramas sotia . INTRE timp ea a plecat in ITALIA cu un alta persona eu nu am venit din 2005 in tara am fost 2010 si in 2015 cu ea nu am nicio legatura intre acest timp . EU vreau sa divortez de ea ,avem inpreuna 5 copii care si ei la timpul lor au copii asa ca nu este vorba de intretinere eu unde am locuinta in BRAILA sunt mostenitor la casa nu avem ce inparti eu vreau doar divortul de ea .CIT ma costa si cit timp dureaza divortul . CU respect NICU MARES , si astept un raspuns .O zi buna. | |
|
|
|
05-04-2017 |
| Alina a scris pe 05-04-2017: Mulțumesc pt răspuns. În acest caz cat durează procedura de divort si care sunt costurile ei? Buna ziua, durata estimata poate fi 3-6 luni; costurile sunt compuse din taxa de timbru judiciar (200 lei) si onorariu de avocat (care este confidential). | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
05-04-2017 |
| MARES NICULAE a scris pe 05-04-2017: BUNA ziua am si eu o intrebare eu sunt separat din anul2005 ,eu am plecat in SPANIA pentru a munci si acasa in BRAILA a ramas sotia . INTRE timp ea a plecat in ITALIA cu un alta persona eu nu am venit din 2005 in tara am fost 2010 si in 2015 cu ea nu am nicio legatura intre acest timp . EU vreau sa divortez de ea ,avem inpreuna 5 copii care si ei la timpul lor au copii asa ca nu este vorba de intretinere eu unde am locuinta in BRAILA sunt mostenitor la casa nu avem ce inparti eu vreau doar divortul de ea .CIT ma costa si cit timp dureaza divortul . CU respect NICU MARES , si astept un raspuns .O zi buna. Buna ziua, durata poate fi intre 3 - 6 luni; costurile sunt compuse din taxa de timbru judiciar (200 lei ) si onorariu avocat (care este confidential). O zi buna, | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |