Forum avocaţi > Divort

Pensie alimentara

28-08-2015
Vizitator
Buna seara,eu as vrea sa depun actele de divort,as vrea sa stiu daca sotul meu lucreaza in germania cu contract de munca pot obtine pensia alimentara la salariul lui?Tin sa precizez ca eu nu am cum obtine contractul lui de munca.Multumesc.
Răspunde
 28-08-2015

Trebuie dovedit in instanta venitul sau.

Daca nu dovediti nu obtineti ce vreti.
Daca stiti locul de munca se poate rezolva.
Răspunde
 28-08-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Puteti introduce actiunea de divort la instanta competenta cu toate capetele accesorii ale acesteia, printre care si stabilirea unei pensii de intretinere. In privinta venitului sotului, daca sti une are locul de munca se poate face o adresa prin care sa comunice venitul acestuia.

In situatia in care doriti mai multe informatii ne puteti contacta la datele aflate mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-08-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Fie indicati locul de munca si se face adresa la angajator pt comunicarea veniturilor, fie faceti dovada rezidentei legale in Germania si obtineti pensia raportata la minimul pe economie de acolo.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-10-2015
Vizitator
Buna ziua am si eu o intrebare nu sunteem casatoriti si avem un bebe de 9 luni vroiam sa stiu daca pot sa cer pensie alimentara daca nu lucreaza cu carte de munca sau daca nu e de acordsa imi plateasca as putea sa il decad din drepturi?
Răspunde
 16-10-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu aveti calitate sa solicitati decaderea din drepturi, doar autoritatile in domeniul protectiei copilului o pot face.

Dvs puteti cere exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, insa nu motivat de neplata pensiei pt ca acest aspect nu este de natura sa produca aceasta consecinta. Sunt necesare fapte grave de abuz, neglijenta fata de copil pt a fi dispusa custodia exclusiva.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-12-2015
Vizitator
Buna am fost dat in judecată de fosta soție pt ca am avut restanta cu pensia alimentara,am reușit sa plătesc tot din urma si mi sa dat o pedeapsa de 6 luni de pușcărie,dar dispun de amânarea aplicări pedepsei pe un termen de 2 ani de supraveghere .nu știu ce sa fac pt ca eu sunt stabilit in Anglia de 3 ani si mi-am refăcut viața mai am un băiețel de 3 ani . Puteți sa îmi dați un sfat ?
Răspunde
 18-12-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Daniela a scris pe 28-08-2015:
Buna seara,eu as vrea sa depun actele de divort,as vrea sa stiu daca sotul meu lucreaza in germania cu contract de munca pot obtine pensia alimentara la salariul lui?Tin sa precizez ca eu nu am cum obtine contractul lui de munca.Multumesc.

Ar trebui să vă puneți mai întâi problema îndeplinirii procedurii de citare câtă vreme soțul dvs locuiește ăn Germania.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.