|
30-09-2015 |
 | Dumitrescu Mihai Vizitator |
| Buna ziua,am apelat la dumneavoastra pentru a ma ajuta cu o problema daca se poate..Sunt casatorit legal de 8 ani de zile si am impreuna cu sotia un copil minor in varsta de 7 ani si 4 luni.Sotia mea sa angajat la o firma de panificatie in primavara acestui an,iar dupa 5 luni s-a cuplat cu un angajat de acolo,eu nu am stiut de relatia ei decat saptamana trecuta cand eu fiind la munca ea a a venit acasa si-a luat hainele,copilul,certificatul de nastere al copilului si certificatul de casatorie.Aceasta si-a motivat plecare ca fiind o raceala treptata ce sa produs in relatia noastra.Vreau sa stiu si eu ce probe imi trebuiesc la divort pentru a demonstra ca aceasta are o relatie extraconjugala si daca pot obtine custodia copilului.Mentionez ca,colegii ei stiu de reletia ei.Multumesc. Sfârşitul conversaţiei | |
|
|
|
30-09-2015 |
| Relatia sotiei nu are legatura cu stabilirea domiciliului minorului. In ceea ce priveste "obtinerea custodiei" trebuie sa retineti faptul ca acest termen nu exista reglementat in dreptul romanesc. Vorbim numai de stabilirea domiciliului minorului si exercitarea autoritatii parintesti. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
30-09-2015 |
| Am inteles,mai conteaza daca aduc probe pentru infidelitate, ajuta cumva la stabilirea domiciliului minorului?sau nu trebuie sa mai cer divort din culpa ei si sa incerc sa vorbesc cu ia pentru un divort de comun acord?Va multumesc pentru raspuns si ajutor. | |
|
|
|
30-09-2015 |
| Nu va ajuta infidelitatea in acest caz. Ea va obtine copilul. Incercati sa obtineti program de vizita prin hotarare judecatoreasca ca sa nu ajungeti sa nu va vedeti copilul. | |
|
|
|
30-09-2015 |
| Buna-ziua, Tinand cont de situatia de fapt puteti solicita divortul din culpa excluisiva a sotiei, avand in vedere de infidelitatea acesteia. In ceea ce priveste locuinta copilului , de regula instantele stabilesc ca aceasta va fi la mama , tatal urmand sa beneficieze de un program de vizita. Este indicat sa beneficiati de ajutorul unui avocat pentru a obtine un program de vizita cat mai larg, ca sa nu riscati instrainarea copilului de tata. Totodata va trebui sa tineti cont de faptul ca in cazul in care copilul va ramane la mama, instanta va va obliga la plata unei pensii de intretinere in favoarea copilului si aici este indicat sa existe o analiza a veniturilor dvs pt ca in instanta sotia sa nu poata , ireal, sa ceara peste puterea dvs de plata. | Cu respect, Avocat Costache Andreea tel: 0769076154 email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com L-V: 10-17:30 Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc). | |
|
|
|
30-09-2015 |
| Ca sa intelegeti mai bine, ca sa aveti sanse serioase ar trebui sa dovediti ca se prostitua. Destul de multe femei procedeaza asa cum a procedat ea si minorii le sunt dati lor. Este suficient sa aveti in vedere acest lucru ca sa intelegeti ce sanse aveti la proces... Incercati sa va orientati pe dreptul de vizitare ca sa nu il pierdeti aiurea... Puteti incerca sa va judecati cum vreti dar...sa nu uitati de dreptul la vizita deoarece concubinul nu o sa va lase sa vedeti copilul fara hotarare judecatoreasca. | |
|
|
|
01-10-2015 |
| Buna ziua! Avand in vedere ca sotia a plecat de acasa, si a luat certificatele de casatorie si de nastere, inseamna ca va introduce actiune de divort cu toate capetele accesorii acesteia. Dvs. aveti posibilitatea cand primiti actiunea de divort sa introduceti cerere reconventionala si sa solicitati desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotiei, avand in vedere aspectele mentionate de dvs. Dar acest lucru nu inseamna ca va ajuta la obtinerea copilului. Acesta va fi incredintat in proportie de 80% mamei. Singurul lucru pe care trebuie sa-l urmariti este sa obtineti un program de vizita al copilului, aspect pe care am observat ca l-au detaliat si colegii mei. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-10-2015 |
| Va multumesc din suflet pentru raspunsurile date dar mai am o mica nelamurire daca se poate,credeti-ma sunt disperat si imi iubec copilul enorm,am fost si la primaria din localitate deoarece noi locuim la tara(distanta dintre locuinta mea si cea a parintilor ei este la aproximati 2km)si am vorbit cu doamna care se ocupa de asistenta sociala,aceasta spunandu-mi ca depinde foarte mult si de ancheta sociala care se va face privind custodia copilului.Mentionez ca sotia dupa ce mi-a luat copilul nu mai vine la casa parintilor decat o data la 3-4 zile lasndu-mi copilul in grija parintilor ei care sunt alcoolici.Am stabilit cu ia sa iau copilul in weekend nestiind ca aceasta lipseste cu zilele de acasa..iar in acest weekend cand am fost sa imi iau copilul parinti ei ereu beti iar ia nu venise acasa de 2 zile..am luat copilul si nu vreau sa il mai dau parintilor ei pana la divort.As avea sansa daca se constata la ancheta sociala ca copilul nu poate avea o educatie si o crestere normala la domiciliul parintilor ei?Va multumesc mult!! | |
|
|
|
03-10-2015 |
| Introduceți acțiune de divorț și solicitați stabilirea locuinței la dvs și, în subsidiar, stabilirea unui program de vizitare. Nu aveți multe șanse în ce privește stabilirea locuinței copilului la dvs dar merită să încercați având în vedere motivele pe care le invocați. Ancheta socială este foarte importantă; la fel este și audierea copilului. Pe dvs cine vă ajută la supravegherea copilului? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
03-10-2015 |
| Mama mea care este casnica,eu si tatal meu lucram.La sotie parintii au ajutor social doar ia lucreaza iar fratele ei este la liceu. | |
|
|
|
03-10-2015 |
 | Angela negroiu Vizitator |
| Bunaseara sun Angela negroiu si din intamplare am dat de acest forum...sunt casatorita de 17anI am doi minori gemeni de aproape 14ani .si as vrea sa divortez am obosit o casnicie cu urlete .injosiri si batae.un barbat cu un comportament agresiv.am tot sperat ca se va schimba ceva dar nu el continua sa se comporte urat.am uitat sa mentionez eu lucrez in italia de 9 ani de zile in italia iar de minori pana in 2014 sa ocupat mama mea.as vrea sa divortez dar mie teama cu copii cum voi face...ajutatima.cum sa procedez.va multumesc. | |
|
|
|
04-10-2015 |
| Pt doamna Angela. Incercati sa divortati la notar si sa va dea minorii dvs. Daca nu va intelegeti este mai dificil prin instanta in cazul dvs. Si costurile sunt mai ridicate deoarece va trebui sa aveti avocat si inca destul de bun...la ce caz aveti... | |
|
|
|
04-10-2015 |
| Angela Negroiu a scris pe 03-10-2015: Bunaseara sun Angela negroiu si din intamplare am dat de acest forum...sunt casatorita de 17anI am doi minori gemeni de aproape 14ani .si as vrea sa divortez am obosit o casnicie cu urlete .injosiri si batae.un barbat cu un comportament agresiv.am tot sperat ca se va schimba ceva dar nu el continua sa se comporte urat.am uitat sa mentionez eu lucrez in italia de 9 ani de zile in italia iar de minori pana in 2014 sa ocupat mama mea.as vrea sa divortez dar mie teama cu copii cum voi face...ajutatima.cum sa procedez.va multumesc. Există mai multe rezolvări, iar acestea sunt alese și în funcție circumstanțele cauzei și de ceea ce doriți dvs referitor la copii. Tatăl ține legătura cu copiii? Sunt multe aspecte de lămurit... Trebuie să dați mai multe detalii și aveți în mod clar nevoie de un avocat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
04-10-2015 |
 | Angela.negroiu12 Vizitator |
| Pana anul trecut mamma mea a avut grija de minori.iar din 2015 a ramas el cu minorii problema este ca eu nu pot sami vad unul din gemeni cat sufera el nu vrea sa mai locuiasca cu taicasu zice ca au avut un an greu si vrea sa plece la parintii mei in bacau.numa ca sotul chiar si aseara nui va da voie ptr ca trebuie sa locuiasca cu el.eu cum ma pot reantoarce in italia cand vad suferinta copilului plus cal agreseaza verbal si aseara in fata mea a spus cal ia la pumni sil umple de sange.eu vreau sa scap de acest calvar.stiu ca numi da semnatura sai trec granita dar macar sa ramana la parintii mei cei care au avut grija de ei atatia ani.off d.ne.va multumesc din inima | |
|
|
|
04-10-2015 |
| Ptr mine banii nu sunt o problema vreau linistea copiilor mei.eu chiar daca nui pot lua cu mine vrea sai las la parintii mei in bacau cei care au avut grija de ei 9ani de zile.ptr ca vad prea multa suferinta si agresiune verbala si fizica.aseara in fata mea la unu din copii cel care tine cu mine ia spus te iau in pumni si te umplu de sange.este corect?.eu nu mai pot trai in modul acesta.va multumesc. | |
|
|
|
04-10-2015 |
| Daca mama locuieste in Italia minorii ar trebui sa fie langa ea. Aceasta e marea problema. Nu prea se pot da mamei minorii in Romania daca ea e in Italia. Solutia este sa fie luati minorii in Italia si trebuie hotarare judecatoreasca in acest sens. Trebuie bine gandit...inainte de proces... | |
|
|
|
04-10-2015 |
| Pai as fii fericita dar cum ii aduc in italia daca el numi da semnatura.fara acordul lui nu pot sai trec granita.el nu vrea sai lase la bacau la mama mea care ia ingrijit 9ani.el se razbuna si foloseste copii inpotriva mea .el olange mult banutiii mei.mai ales ca acum nu vede un leu. | |
|
|
|
04-10-2015 |
| Pai as fii fericita dar cum ii aduc in italia daca el numi da semnatura.fara acordul lui nu pot sai trec granita.el nu vrea sai lase la bacau la mama mea care ia ingrijit 9ani.el se razbuna si foloseste copii inpotriva mea .el olange mult banutiii mei.mai ales ca acum nu vede un leu. | |
|
|
|
04-10-2015 |
| Cea mai mare problema e ca se tine el scai. In faz contrar se putea rezolva in mod silentios de avocat. Nu ii puteti duce in Italia decat daca aveti hotarare judecatoreasca. Se va face ancheta sociala in Italia acolo unde locuiti. Cate camere exista? | |
|
|
|
04-10-2015 |
| In primul rand in italia locuiesc cu familia unde lucrez am contract de munca.ajuta cu ceva? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |