|
04-10-2015 |
 | Angela.negroiu12 Vizitator |
| Am vorb.si aseara cu gemenii unul a hotarat cu tatal si stiu si motivul lam prins de N ori cu bani deci il cumpara pe copil si are multa libertate.de asta ii comvine cu tatal.pecand celalalt vrea cu mine....dar mieste teama sa mai stau decand iam spus de divort ma traumatizeaza non stop.aseara spunsndumi ca am noroc ca nu mia luat glanda cum fac altiii.deci credetima.mieste team.sa depun o plangere la politie? | |
|
|
|
04-10-2015 |
| Angela.negroiu12 a scris pe 04-10-2015: In primul rand in italia locuiesc cu familia unde lucrez am contract de munca.ajuta cu ceva? Va trebuie acordul proprietarilor ca sa locuiasca si minorii acolo. Sa nu deschideti proces pana nu aveti toate bine puse la punct deoarece ati risca sa pierdeti minorii. Locuinta minorilor va trebui stabilita unde locuiti. Exista si posibilitatea sa ramana fiecare cu cate un copil si asa pare ca ar fi cele mai mari sanse in contextul dat. O plangere la politie trebuie probata. Plangerea ar putea agita lucrurile. Daca veti imparti minorii nu cred ca e buna o plangere. Daca nu va veti intelege si tot va fi iures este indicata. Dvs. stiti cel mai bine. | |
|
|
|
04-10-2015 |
| D.nul avocat va multumesc din suflet. | |
|
|
|
04-10-2015 |
| Inca ceva as putea duce unul din minori la bacau parintilor mei dat fiind faptul ca refuza sa locuiasca cu tatal.dar sal duc inainte de divort?ar afecta cu ceva? | |
|
|
|
04-10-2015 |
| Eu zic ca il puteti duce si oricum situatia va obliga. Problema este insa aceea ca pentru a fi dat mamei in lipsa de intelegere amiabila, copilul ar trebui sa locuiasca in Italia langa mama lui. Nu va grabiti cu procesul. Poate incercati o mediere sau un divort amiabil la notar. Medierea va poate ajuta si avocatul poate merge el la mediere chiar si fara sa fiti in tara sau fara sa fie deschis in prealabil procesul. | |
|
|
|
04-10-2015 |
| D.nul avocat am incercat pe cale amiabila ptr divorzul consensual el nu accepta despartire aimi spune ca el nu are sotie de lasat.cum sa mai fac? Simt ca inebunesc de 1luna circ in fiecare zii cum sa merg in continuare asa. | |
|
|
|
04-10-2015 |
| Am icercat pe cale amiabila sa putem face un divorz consensual dar nu vrea sa accepte spune ca el nu are sotie de lasat si nu imi va da semmatura de divorz.dar credetima am 1luna de zile decand sun in tara si zi de zi cearta .cum trebuie sa procedez? | |
|
|
|
04-10-2015 |
| Din cate spuneti se pare ca procesul este de neevitat. Problema este ca si la proces probabil veti obtine fiecare cate un copil. Cam asa se pare la o prima vedere si este foarte probabil ca asa sa se intample dar procesul va incurca pe dvs. deoarece nu veti putea lua copilul in Italia decat peste mult timp. De aceea v-am recomandat intelegere amiabila. Se poate incerca o ordonanta de urgenta dar e greu de spus ce ar decide instanta in situatia data. Copilul este la scoala in Romania inteleg... Daca el isi va angaja avocat poate fi riscant un proces pe ordonanta in situatia dvs. deoarece se poate respinge. Dar e posibil sa fie necesar sa incercati cu orice risc intrucat daca nu faceti nimic nu rezolvati nimic si nu aveti nicio sansa sa luati copilul. Trebuie sa discutati in cele mai mici detalii cu avocatul dvs. ca sa stabiliti o strategie in functie de toate posibilitatile. | |
|
|
|
04-10-2015 |
| Cu el nu se poate discuta amiabil ok Inteleg nui pot trece granita dar macar la bacau la parintii mei ii pot duce? Acum inainte de a inainta procesul de divort? | |
|
|
|
05-10-2015 |
| Am înțeles. Și v-am spus ca puteți lua copilul la Bacău. Unde ați avut ultimul domiciliu comun cu soțul? | |
|
|
|
05-10-2015 |
| D.nul avocat domiciliul il avem in jud.olt eu momentan sun cu sotul si copii in aceasi casa dar peste o luna ma reantorc in italia si am hotarat sak duc pe unul di gemeni la bacau la parintiI mei ptr ca mieste teama sal mai las in jud olt cu sotul.se poate ca sotul sal ia inapoi de la bacau cu forza? | |
|
|
|
05-10-2015 |
| Cu forta nu merge luat. Poate chema bunica politia. Ar fi bine sa fie luat in spatiu daca se poate. Unde ati prefera sa se judece pe minori procesul? Divortul va fi la Olt. Veti deschide sau nu divortul? | |
|
|
|
05-10-2015 |
| Da divortul in jud.olt banuiesc ca se face unde este domuciliul? Banuiesc nu? | |
|
|
|
05-10-2015 |
| Divortul in Olt se va face conform legii. Nu se stie insa daca e bine sa deschideti procesul prea repede si nu se stie daca nu cumva ar fi mai bine sa asteptati sa vedeti ce face el. Trebuie sa vorbiti cu avocatul in amanunt si sa disecati lucrurile cu atentie ca sa stabiliti o strategie. Copilul de la Bacau nu prea are cum sa vi-l dea instanta la Bacau daca va aflati in Italia deoarece se are in vedere domiciliul mamei in sensul de locuinta statornica si se va face ancheta sociala. Trebuie sa solicitati stabilirea domiciliului minorului in Italia si sa il luati acolo. E un proces complicat. La fel si pe ordonanta care este calea de urgenta. | |
|
|
|
05-10-2015 |
| D.nul avocat va multumesc ptr sfatul dat.o seara placuta va doresc! | |
|
|
|
06-10-2015 |
| Buna ziua! In cadrul procesului de divort, cu siguranta vor fi audiati si minorii, in camera de consiliu, si vor fi intrebati cu cine doresc sa ramana. (mama sau tata). Pt incredintarea minorilor se va tine cont si de ancheta sociala facuta, ancheta ce va trebuie facuta in Italolia si nu la bunci. Daca va va fi incredintat un minor va trebui sa-l luati in Italia si nu lasat la bunici. Daca va va fi incredintat veti putea sa-l luati cu dvs intrucat veti avea hotaarea judecatoreasca, in acest sens, intrucat dvs. solicitati de la bun inceput sa se faca ancheta in Italia, precum si faptul ca pt interesele copiilor, pt o mai buna scoala, un viitor mai bun, solicitati incredintarea acestora. In situatia in care aveti nevoie de mai multe lamuriri, ne puteti contacta la datele de mai jos. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-10-2015 |
| Marea problema este ca pe durata procesului minorul trebuie sa stea la bunica. In caz de proces el poate obtine sa ia minorul de la bunica. Daca deschide proces obligatoriu trebuie sa contraatacati si sa obtineti judecatoreste copilul. Depinde si daca el va avea avocat intrucat are si el variante juridice inteligente si mai depinde cat timp va avea avocatul de el pentru ca la astfel de procese e mult de gandit. Si cum gandirea nu prea se mai plateste e posibil sa aveti noroc... | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |