|
30-10-2015 |
 | Gratiela Vizitator |
| Buna ziua.Daca in hotararea de la divort se specifica ca mi se incredinteaza spre crestere si educare minorul inseamna ca nu am nevoie de acordul tatalui daca minorul trebuie sa plece din tara?Tatal nu a cerut drept de vizita si nu se intereseaza de copil!Multumesc. | |
|
|
|
30-10-2015 |
| il aveti incredintat spre crestere si educare sau se stabileste la dvs domiciliul minorului? daca il aveti incredintat s-ar putea sa iesiti din tata cu el, fara acordul tatalui dar cel mai bine interesati-va la vama pt ca am vazut cazuri de refuz cu toata existenta hotararii de incredintare | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
01-11-2015 |
| Copilul vă este încredințat dvs spre creștere și educare. Așadar, este vorba despre așa zisa custodie exclusivă. Nu aveți nevoie de acordul tatălui pentru deplasarea în afara țări, cel puțin în Europa. În ce țară doriți să călătoriți? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
01-11-2015 |
 | Gratiela Vizitator |
| Multumesc pt raspuns.Minorul face baschet si a câștigat o excursie in 2016. | |
|
|
|
01-11-2015 |
| În ce țară urmează să se deplaseze? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
03-11-2015 |
 | Gratiela Vizitator |
| |
|
|
03-11-2015 |
| Buna ziua, Uitati-va in hotarare si daca scrie ca autoritatea parinteasca (in cazul in care hotararea este data dupa octombrie 2011) sau custodia (in cazul in care hotararea este data dup aoctomrie 2011) se va exercita exclusiv de catre mama, atunci minorul nu are voie de consimtamantul tatalui pt a iesi din tara. | Cu respect, Avocat Costache Andreea tel: 0769076154 email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com L-V: 10-17:30 Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc). | |
|
|
|
03-11-2015 |
 | Ana maria90 Vizitator |
| Buna seara,am si eu o problema.sunt casatorita de 5 ani din care rezulta si un minor de 5 ani jumate.sotul are obiceiul sa consume alcool si este violent.face scandal,sparge geamuri etc.din luna martie el este plecat in alta tara.iar acum el vrea sa vina in tara de sarbatori si vrea sa ia copilul cu el si sa stea la o sora de-a sotului insa eu nu am incredere sa il las singur cu copilul.am martori vecinii de pe strada,familia ca el este violent.daca apeleaza la instanta o sa fiu obligata sa ii dau copilu?tin sa mentionez ca eu nu lucrez dar sunt dispusa sa ma angajez oriunde numai sa stiu ca am copilul langa mine si ca este in siguranta.va multumesc | |
|
|
|
03-11-2015 |
| Copilul nu poate iesi din tara fara acordul dvs. Nu fred ca ar avea timp sa obtina hotarare judecatoreasca si este si foarte complicat procesul. Daca nu isi angajeaza avocat foarte bun eu sunt de parere ca nu are nicio sansa. Si cum avocatii foarte buni ii vor cere multi bani eu cred ca puteti sta linistita in privinta procesului. | |
|
|
|
04-11-2015 |
 | Ana maria90 Vizitator |
| Va multumesc din suflet pentru raspuns. | |
|
|
|
22-11-2015 |
 | Andrea Vizitator |
| Buna.Sunt casatorita de 1 an jumate si avem un copil de 1 an.Sotul meu are un vocabular foarte agresiv fata de mine,m-a si lovit de cateva ori(inclusiv cand am fost insarcinata).Daca consuma alcool este foarte violent:isi bate mama,isi loveste tatal,pe mine,face scandal cand vine acasa,sparge ce apuca.Inainte sa ne casatorim imi fura bani (avea datorii din cauza jocurilor de noroc)E ste ft gelos,nu prea pot iesi fara el nicaieri.Vorbeste foarte urat si cu parintii lui( nu tre sa fie baut ca sa faca acest lucru).Stam in casa cu socrii.Ma intereseaza daca bag divortul ,imi poate lua copilul ? Specific ca parintii mei sunt morti,ar trrebui sa stau in casa la fratele meu care nu este insurat,(este in strainatate),mai am frati care ma ajuta orice s-ar intampla nu ma lasa singura.Dar ma intereseaza daca imi poate lua copilul din cauza asta?Va mltumesc.! | |
|
|
|
22-11-2015 |
| Daca fratele va face act scris ca este de acord sa locuiti in proprietatea lui veti avea castig de cauza daca veti si dovedi violentele sotului. Oricum ca urmare a varstei copilului aveti sanse foarte mari de reusita daca rezolvati ce am scris in primul paragraf. Daca doriti asistenta si reprezentare juridica in procesul de divort ne puteti contacta la datele de mai jos. | |
|
|
|
22-11-2015 |
 | Andrea Vizitator |
| Actul scris se poate,dar cum as putea dovedii violentele?Socrii mei ar fii cei mai buni martori.Deci sa inteleg ca nu ar fi o problema sa stau e doar cu copilul?(fara niciun ajutor sa zic asa).Va multumesc pentru raspuns | |
|
|
|
23-11-2015 |
| Buna ziua! Trebuie sa aveti martori pt a dovedi violente, acestea urmand sa le dovediti in cadrul procesului de divort. In situatia in care leziunile datorate batailor sut vizibile va puteti deplasa la IML pt a obtine certificat medico legal. Cu stima, | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-11-2015 |
 | Ionela Vizitator |
| Buna ziua am si eu o intrebare la d-voastra,fetita mea are 10 ani,in urma cu 8 ani,l-am trimis in judecata pe [concubinul meu ]pentru pensie alimentara! . nu am primit nici bani si vizite din partea d-sului!Am primit un job in strainatate alaturi de ea, cum pot obtine acceptul tatal fetitei mele pentru a avea si ea pasaport?V a rog frumos astept raspuns! stima si respect! | |
|
|
|
02-12-2015 |
| Buna ziua, Daca nu vrea sa va dea acest accept de buna-voie, atunci ramane sa il actionati in judecata pentru a obtine suplinirea consimtamantului tatalui sau custodie exclusiva, depinzand de situatie un avocat va poate conslia care este solutia mai indicata pt dvs. | Cu respect, Avocat Costache Andreea tel: 0769076154 email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com L-V: 10-17:30 Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc). | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |